Së shpejti do të jeni në gjendje të reagoni ndaj mesazheve WhatsApp me emoji

foto

Shumica e aplikacioneve të mesazheve ju lejojnë të reagoni ndaj një mesazhi duke zgjedhur një emoji. Të tilla si iMessage, Facebook Messenger dhe Slack. Jo WhatsApp. Shpesh i mungojnë veçoritë që do të prisnit, por ato shtohen … përfundimisht.

Kohët e fundit, përdoruesit morën aftësinë për të dërguar fotografi ose video në zhdukje, shumë kohë pasi mesazhet e zhdukura u shtuan në aplikacion.

Pritja megjithatë ka përfunduar. Së shpejti, siç vërehet nga WABetaInfo, reagimet po vijnë. Një imazh i postuar në Twitter tregon një version beta të WhatsApp në iPhone me emoji nën një mesazh.

Në beta, është e mundur të zgjidhni ndonjë emoji të disponueshëm dhe do të shfaqni një numër për të treguar se sa reagime ka për atë mesazh, i cili është më i dobishëm në bisedat në grup, ku mund të shihni se kush reagoi me çfarë.

Nëse reagoni ndaj një mesazhi dhe personit që e ka shkruar atë duke përdorur një version më të vjetër të WhatsApp, ata do të shohin një mesazh që u thotë atyre se kanë marrë një reagim dhe kanë nevojë të përditësojnë aplikacionin e tyre.

Kjo nuk është e gjitha. Karakteristika të tjera janë gjithashtu në punë. Ekziston një shkurtore e re për afishet e cila shfaqet në anën e majtë të një fjale që po shtypni kur përputhet me një afishe. Plus, cilësimet e privatësisë janë duke u ripërpunuar për të përfshirë “Kontaktet e Mia Përveç …”, në mënyrë që, për shembull, të lejoni që të gjithë të dinë kur jeni parë për herë të fundit duke përdorur aplikacionin, përveç njerëzve të veçantë.