Seria e re e Halo Nerf Blasters kushton 1170 dollarë

foto

Të jesh i rritur mund të jetë e vështirë, dhe ndonjëherë ndoshta do të dëshironit të ktheheshit pas në kohë kur ishte e pranueshme të kalonit pasdite duke luajtur me lodra. Nëse kjo tingëllon si e drejtë, mund të jeni të interesuar për një pozicion të ri që paguan 1170 dollarë për të testuar dhe rishikuar disa produkte të reja Nerf. Ja çfarë duhet të dini.

Ekipi në TheToyZone po kërkon dikë me të cilin të luajë dhe më pas të rishikojë një përzgjedhje të produkteve nga gama e re Halo e Nerf. Detyrat e kandidatit të suksesshëm do të përfshijnë:

Për t’u konsideruar për pozicionin, duhet të jeni të paktën 18 vjeç dhe banor i Shteteve të Bashkuara ose Mbretërisë së Bashkuar. Dhe megjithëse nuk keni nevojë të jeni ekspert i Halo (apo edhe fans), aplikantët pritet të bëjnë disa kërkime në universin Halo për sfondin e produktit dhe pse Hasbro punoi në këtë bashkëpunim.

Për të aplikuar, plotësoni këtë formular (lëvizni në fund të faqes), duke përfshirë shpjegimin me 100 fjalë ose më pak pse ky pozicion i testimit të lodrave do të ishte puna juaj e ëndrrave. Të gjitha aplikimet do të duhet të dorëzohen deri më 12 nëntor 2021.