Shitja njëditore e Amazon ul çmimin e kompleteve dhe llambave Philips Hue

foto

Produktet e ndriçimit Philips Hue mund të bëjnë disa gjëra mjaft interesante këto ditë, si sinkronizimi me Spotify ose t’ju ndihmojnë të flini. Ata nuk janë saktësisht të lirë, por për fat të mirë Amazon po ofron zbritje të konsiderueshme në llambat dhe kompletet Hue si një shitje e hershme e së Premtes së Zezë, vetëm për sot. Ofertat përfshijnë një komplet fillestar me llamba dhe butona Hue, një paketë llamba me ngjyrë Hue dhe një paketë Smart Lightstrip, me zbritje deri në 41 përqind.

Një mënyrë e mirë për të filluar do të ishte me kompletin fillestar të butonave inteligjentë LED Philips Hue White, tani në shitje për 80 dollarë në vend të 100 dollarëve (20 përqind ulje). Kjo ju mundëson tre llamba LED me ngjyrë të bardhë 60W që mund të përshtaten në shumicën e llambave, dritave të sipërme dhe kanaçeve të futura. Ajo vjen gjithashtu me qendrën Philips Hue që mund të kontrollojë me besueshmëri deri në 50 drita Hue pa taksuar WiFi-në tuaj, së bashku me një buton inteligjent që mund të ngjitet me magnet ose shirit – nuk kërkohet instalim i fortë.

Nëse dëshironi pak ngjyrë mbi këtë, paketa e mësipërme së bashku me një paketë Bluetooth Smart Lightstrip Plus është gjithashtu në shitje për 144 dollarë, një kursim prej 19 përqind. Produkti i fundit lidhet me Hue Hub, duke ju lejuar të krijoni një përvojë të dritës me ngjyra në të gjithë shiritin prej gjashtë këmbësh për një ambient shtesë rreth shtëpisë tuaj. Mund të sinkronizoni gjithashtu Lightstrip me lojëra, muzikë ose filma duke përdorur aplikacionin Hue Sync.

Së fundi, nëse doni ngjyra dhe thjeshtësi, oferta më e mirë e Amazon është në llambat Philips Hue White dhe Color Ambience (sipër). Merrni një pako me tre për vetëm 80 dollarë (26,66 dollarë secila), për një kursim prej 55 dollarësh ose 41 për qind. Deri në dhjetë nga këto llamba mund të kontrollohen drejtpërdrejt ose me anë të kontrollit zanor me telefonin tuaj inteligjent duke përdorur aplikacionin Hue. Nga atje, ju mund të programoni deri në 16 milionë ngjyra për festa ose për të vendosur humor të ndryshëm në shtëpinë tuaj në varësi të kohës së ditës.