Si ta ktheni veten në një karakter të Disney në Zoom

foto

Dëshironi ta bëni eksperiencën tuaj në Zoom pak më interesante? Nëse po, pse të mos e ktheni veten në një karikaturë të çuditshme të gjallë, me anë të aplikacionit desktop të Snapchat?

Snap Camera, është argëtues, falas dhe i lehtë për t’u përdorur. Por Snap duket se e ka përditësuar atë së fundmi me filtrin vizatimor nga aplikacioni i tij celular, i cili vlen të shikohet më vete. Filtri ju shndërron në një krijim të përgjithshëm DreamWorks / Pixar dhe është çuditërisht i saktë. Aftësia e tij për të kapur gamën tuaj të plotë të shprehjeve është pak e kufizuar (nuk mund të bëjë një fëtyrë të duhur DreamWorks) por hyrja përmes aplikacionit desktop do të thotë që tani mund të përdorni filtrin në mbledhjen e ardhshme në Zoom.

Për ta bërë këtë, duhet që së pari të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Snap Camera nga këtu (do t’ju duhet t’i jepni asaj qasje në mikrofonin dhe kamerën tuaj, dhe të përdorni Windows 10 ose macOS 10.13 ose më të fundit). Pastaj, filloni aplikacionin, filloni Zoom dhe bëni në Snap Camera aktivizimin e kamerës. Për ta bërë këtë në Mac, klikoni në “Preferencat”> “Video” në menunë e sipërme. Nëse jeni në një PC, klikoni në ikonën e ingranazhit në të djathtën e sipërme të aplikacionit dhe më pas zgjidhni “Video”. Pastaj, nga menuja në rënie e etiketuar “Kamera”, zgjidhni “Kamera e menjëhershme”.

Tjetra, shkoni te vetë në aplikacionin Snap Camera dhe zgjidhni filtrin që dëshironi nga karuseli nën burimin e kamerës. Ky quhet “Stili i Karikaturave”. Klikoni atë dhe ju përshtatet. Një këshillë e vogël: mund të klikoni në video ose të krijoni një çelës të personalizuar (të përcaktuar nën burimin e videos) për të kaluar midis stileve të ndryshme të karikaturave. Shijojeni!