Tani mund të shkarkoni Windows 11 ISO nga microsoft.com

foto

Windows është sistemi operativ më i popullarizuar dhe më i përdorur në botë. Isshtë i lehtë për t’u përdorur dhe ka programe të shumta në dispozicion. Dhe nuk kemi nevojë t’ju ​​themi se Microsoft tashmë ka lansuar një sistem të ri operativ të quajtur Windows 11, pasardhësi i Windows 10. Këtu mësojmë se si të shkarkoni ISO -n e parapamjes së Windows 11 nga faqja zyrtare e Microsoft.

Microsoft filloi me Windows 11 dhe dëshiron të publikojë një version të përfunduar të sistemit të ri operativ në 2021. Një nga pyetjet më emocionuese: a ka Windows 11 falas si përditësim? Po, azhurnimi në Windows 11 do të jetë falas për përdoruesit e Windows 10.

Sidoqoftë, deri më tani njerëzit që duan të përjetojnë Win 11 duhet të regjistrohen si Insider në Windows 10. Prandaj, duhet të jeni përdorues i Windows 10 për të përmirësuar dhe për të marrë Win 11, por jo më.

Kohët e fundit, Microsoft ka lëshuar skedarët Windows 11 Dev dhe Beta ISO në faqen e tyre zyrtare të shikimit të Insider. Prandaj, ndryshe nga më parë, përdoruesi nuk ka pse të kalojë nëpër metoda të ndryshme të tjera të tilla si UUP Dump për të marrë një ISO ose për të instaluar në një makinë Virtual ose PC.

Kjo kursen përdoruesin nga ngatërrimi me sistemin operativ Windows 10 dhe i lejon ata të kryejnë një instalim të pastër.

Ndërsa instaloni ISO, përdoruesit mund të kalojnë kërkesën për licencë për të instaluar sistemin operativ. Gjithashtu, OS është ende në versionet beta dhe dev, prandaj përditësimet e shpeshta do të jenë atje, natyrisht së bashku me defektet.