Teknologjia e re e ekraneve OLED FDC

foto

OPPO mbajti një konferencë të ardhshme të teknologjisë së imazhit dje, në të cilën OPPO gjithashtu u përqëndrua në detajimin e teknologjisë së kamerës nën ekran të gjeneratës së ardhshme, por nuk i dha shprehimisht furnizuesit që siguronte ekranin.

Sot, BOE lëshoi ​​një artikull të gjatë që konfirmonte se zgjidhja e kamerës nën ekran të OPPO vjen gjithashtu nga BOE. Brenda artikullit, BOE deklaroi se ekrani fleksibël OLED i personalizuar i BOE miraton teknologjinë e parë të industrisë “një makinë një” për të arritur një efekt të vërtetë të shfaqjes 400PPI ndërsa përputhet me algoritmin e fuqishëm të vetë-hulumtimit të OPPO, i cili optimizon shumë përvojën e kamerës së përparme dhe krijon një epokë të re e smartphone me ekran të plotë.

Siç e dimë të gjithë, në teknologjinë e kamerës nën ekran, sepse kamera e përparme është e mbuluar nga ekrani, bëhet një nga vështirësitë më të mëdha teknike për të siguruar efektin e xhirimit dhe cilësinë e ekranit të ekranit në të njëjtën kohë.

Teknologjia fleksibël OLED FDC (Ekran i plotë me kamerë) i BOE ka një sistem pixel të ekranit 400PPI, dhe duke përdorur qarkun e parë 1-piksel të industrisë për të drejtuar modelin e njësisë 1 OLED piksel, çdo piksel mund të kontrollohet individualisht, dhe ” zona e kamerës ”dhe“ zona kryesore e ekranit ”mund të arrijnë njëkohësisht një rezolucion të lartë të vërtetë 400PPI.

Skaji i zonës së kamerës pa vijë të hollë shfaq vijën e gabuar, për të siguruar që të dy zonat e efektit të ekranit të jenë të qëndrueshme, efekti i imazhit të xhirimit në nivelin kryesor të industrisë, të bëhet celulari kryesor në industri nën zhvillimin e teknologjisë së kamerës së ekranit të korsisë Me

Ndërsa kërkesa e njerëzve për shikimin e celularëve, argëtimin, kamerën, etj. Vazhdon të rritet, ekran i plotë, ekran i palosshëm, ekran rrëshqitës rrëshqitës dhe produkte të tjera inovative të ekranit për të përshpejtuar qasjen ndaj jetës publike, para se OPPO dhe BOE së bashku të nisnin ” Telefoni celular OPPO X 2021 Koncepti i rrotullueshëm ”, për të sjellë mundësi të pafundme për aplikime novatore të ekranit fleksibël.