Telefonat Samsung Galaxy në SHBA po marrin patchin e sigurisë të nëntorit 2021

foto

Hiqini ato kunguj dhe nxirrni dritat e vargjeve tuaja, sepse më në fund është nëntori. Kjo ftohje e ftohtë në ajër nuk do të thotë vetëm se sezoni i festave po afron – do të thotë gjithashtu se është koha për një raund tjetër përditësimesh nga Samsung. Një javë pasi arna ndërkombëtare mbërritën në telefona, grupi i parë i pajisjeve po merr softuer të ri në shtet.

Përditësimi i sotëm po vjen në variantet e zhbllokuar të Galaxy S21, S21+ dhe S21 Ultra. Ne nuk kemi ende akses në regjistrin e ndryshimeve, por me sa duket, ai përmban rregullimet e zakonshme të gabimeve dhe përmirësime të përgjithshme të stabilitetit. Sigurisht, ky është vetëm fillimi që pajisjet e Samsung në SHBA të kenë akses në patch-in mujor të sigurisë të Android dhe do të vazhdojë të zgjerohet në më shumë pajisje gjatë javëve të ardhshme.