Uebi WhatsApp shton një veçori që aplikacioni Android ka pasur për 5 vjet

foto

Kanë kaluar gati pesë vjet që kur WhatsApp zbatoi një seri funksionesh të redaktimit të imazhit në aplikacionet e tij për celular, por klientët në internet dhe desktop nuk kishin marrë ende të njëjtin trajtim. Kur dërgoni një imazh, mund të shtoni vetëm një titull dhe kjo ishte ajo. Por me klientët e desktopit duke u bërë më të pavarur falë mbështetjes së shumëfishtë të pajisjeve, duket se zhvilluesit e shërbimit kanë vendosur që një pjesë e barazisë së veçorive do të ishte e mirëpritur. Dhe kështu ne e gjejmë veten duke parë një komplet të ri të redaktimit të imazhit në uebin e WhatsApp.

Ndërfaqja e re është e dukshme në momentin kur zgjidhni një ose disa imazhe për t’i ndarë me një kontakt ose grup. Në vend të ndërfaqes së vjetër me flamurin e madh të gjelbër në krye, ju merrni një seri ikonash, plus një kuti teksti më moderne nën imazh.

Mjetet janë pothuajse të njëjta me ato që janë në dispozicion në celular. Mund të shtoni emoji, afishe, tekst, doodle, si dhe të shkurtoni dhe rrotulloni. Dallimet e vetme janë në mjetin e redaktuesit të tekstit, i cili azhurnohet dhe ju lejon të zgjidhni fontet, shtrirjen dhe aplikimin e një sfondi. Plus ka një buton ribërë, së bashku me atë të prishjes.

Ndërsa ky nuk është një përmirësim i madh funksional, është sigurisht një i mirëpritur. Nëse keni marrë një pamje të ekranit në kompjuterin tuaj ose po ndani një fotografi të zakonshme, nuk keni më nevojë të hapni një redaktues të veçantë për të shënuar, shkarravitur ose prerë dhe rrotulluar atë para se t’i dërgoni dikujt në WhatsApp. Në vend të kësaj, ju mund ta bëni këtë direkt brenda aplikacionit. Çdo gjë që na kursen disa klikime dhe sekonda është e mirëseardhur.