Video Cyberpunk 2077 shfaq fizikë mbresëlënëse të pemëve

foto

Edhe pse ka pasur ulje -ngritjet e veta për sa i përket defekteve dhe defekteve, Cyberpunk 2077 më në fund po fillon të përmbushë shumë nga premtimet që CD Projekt Red bëri para lëshimit të lojës. Ndërsa ka ende një rrugë për të bërë derisa loja të arrijë atje plotësisht, disa gjëra përfshirë fizikën e bimëve tashmë duken çuditërisht realiste.

I postuar në nën-Reddit r/CyberpunkGame, përdoruesi u/M3X25 ndau një video të vetes duke u ngatërruar me bimët në lojë. Çuditërisht, çdo bimë e ndryshme në të cilën M3X25 qëlloi reagoi ndryshe dhe u lëkund realisht përpara dhe mbrapa në erë pas çdo goditjeje, duke shfaqur një nivel detajesh që më në fund ka filluar të vijë në lojë.

Ndërsa kjo mund të mos duket aq e madhe, është e rëndësishme të mbani mend se në çfarë gjendje ishte Cyberpunk 2077 kur u lëshua për herë të parë. Loja ishte në thelb e papërfunduar në shumë fusha të ndryshme, kështu që fakti që është vënë koha për ta bërë fizikën e saj të bimëve të funksionojë në mënyrë realiste, thotë diçka se deri ku ka ardhur zhvillimi i vazhdueshëm i lojës pas lëshimit të saj. Megjithëse bimët më të vogla zakonisht nuk shfaqeshin në përmbledhjet e shumta të defekteve dhe defekteve në YouTube, ato definitivisht nuk ishin të lëmuara kur loja fillimisht filloi.

Kjo nuk do të thotë se çdo aspekt i lojës është i përsosur akoma, larg nga ai në disa raste. Sidoqoftë, përditësimi i fundit 1.3 i Cyberpunk rregulloi shumë çështje të ndryshme dhe madje solli serinë e parë të DLC falas në lojë. Disa tifozë nuk janë shumë të kënaqur me DLC pasi ajo vetëm shton një pjesë të vogël të artikujve të rinj kozmetikë dhe një mjet në lojë, por duket sikur ka ende shumë DLC narrative të rëndësishme që vijnë në një moment poshtë linjës.

Ka të ngjarë që shumë njerëz ose të kthehen në Cyberpunk 2077 ose ta luajnë atë për herë të parë pas patch 1.3 nuk do t’i kushtojnë shumë rëndësi fizikës së bimëve të përmirësuara në masë të madhe pasi ata nuk janë asgjë më shumë sesa veshja e vendosur në sfond. Thënë kështu, të bësh që bimët të reagojnë në një mënyrë realiste e vë lojën një hap më afër të qenit përvoja plotësisht zhytëse që loja ishte premtuar të ishte. Edhe nëse dikush luan gjatë lojës dhe kurrë nuk i vëren bimët, ata ishin akoma atje duke shtuar zhytjen e përvojës pasi ata dhe shumë aspekte të tjera të Cyberpunk 2077 funksionojnë më mirë tani se kurrë më parë.