Videot e animuara të Google Meet tani janë në dispozicion në Android

foto

Miliona punëtorë janë ende duke u mbështetur në video thirrjet për të qëndruar në kontakt me kolegët e tyre çdo ditë. Për të ndihmuar me rutinat e përditshme, Google Meet ka vazhduar të përmirësohet dhe të përparojë, duke ofruar përkthime të drejtpërdrejta për titrat, duke i dhënë situatës tuaj të ndriçimit një nxitje shumë të nevojshme. Në qershor, sfondet e videove mbërritën në internet për të konkurruar me Zoom. Nëse i merrni shumicën e thirrjeve tuaja në lëvizje, më në fund mund të personalizoni sfondin në Android duke filluar nga sot.

Këto prejardhje të reja gjenden në skedën Efektet në Google Meet. Ju mund të zgjidhni midis gjashtë opsioneve të disponueshme për të filluar, tre më shumë se sa u ofrua fillimisht në versionin në internet tre muaj më parë. Google thotë se më shumë sfonde do të jenë të disponueshme në të ardhmen, në rast se klasat dhe plazhet nuk i përshtaten stilit tuaj. Sfondet video ishin tashmë në pajisjet iOS, kështu që është mirë të shohësh telefonat Android të arrijnë tek homologët e tyre të Apple.

Ky funksion po vjen në përdoruesit e Workspace, G Suite Basic dhe G Suite Business duke filluar nga sot, megjithëse mund të duhen deri në pesëmbëdhjetë ditë për të arritur te të gjithë. Administratorët mund të kontrollojnë sesi funksionojnë sfondet në organizatën e tyre, kështu që mund të mbetet e çaktivizuar për llogarinë tuaj.