WhatsApp do të mbështesë iPad dhe të paktën një iPhone tjetër në një azhurnim të ardhshëm

foto

Ka kaluar një kohë që kur mbuluam lajmet e fundit në lidhje me mbështetjen e shumë pajisjeve në WhatsApp. Tani, një raport i ri tregon dëshmi se kjo veçori do të duket më shumë me atë që tashmë bën Telegram.

Sipas WABetainfo gjithmonë të besueshëm, ndërsa WhatsApp tashmë ofron aftësinë për të lidhur llogarinë e saj me WhatsApp Web, Desktop dhe Portal me disa testues beta, është ende duke zhvilluar një aplikacion për iPad dhe aftësinë për të lidhur një telefon tjetër me të njëjtën llogari.

WABetainfo thotë se nuk është e qartë nëse kjo veçori do të jetë e disponueshme vetëm për tabletët, por për momentin, nuk ka prova që kompania do të përjashtojë telefonat celularë.

Një nga gjërat për të cilat njerëzit ankohen më shumë për WhatsApp përmes Telegram është mungesa e mbështetjes me shumë pajisje, pasi mund të regjistroheni në sa më shumë pajisje që dëshironi. WhatsApp, nga ana tjetër, është ende e kufizuar në një pajisje kryesore me një lidhje aktive në internet.

Kompania po punon gjithashtu në një veçori tjetër të rëndësishme, e cila është aftësia për të transferuar historinë e bisedës midis pajisjeve iOS dhe Android dhe anasjelltas.

Nuk ka asnjë lajm zyrtar në lidhje me kohën kur WhatsApp do të lëshojë mbështetje për shumë pajisje ose shumë pajisje 2.0, por kompania po i zhvillon ato dhe po bën përparim.