WhatsApp për iOS po përgatit funksionin e mesazheve që zhduken dhe flluskat e ridizajnuara të bisedës

foto

WhatsApp për iOS sapo lëshoi përditësimin e versionit 2.21.200.11 për përdoruesit beta. Me këtë, përdoruesit jo vetëm që do të shohin ridizajnimin e flluskave të ridizajnuara të bisedës, por edhe më shumë rreth asaj se si do të funksionojë funksioni i Mesazheve të Zhdukur.

Sipas WABetaInfo gjithmonë të besueshme, kjo beta e re po del për testuesit publik dhe sjell disa ndryshime të reja interesante për WhatsApp. Për shembull, ne kemi mbuluar tashmë ngjyrat e reja të flluskave të ridizajnuara të bisedës. Tani, WABetaInfo na jep një vështrim më të afërt në këtë.

Duke krahasuar flluskën e vjetër të bisedës me atë të re, shihni flluska të rrumbullakosura, më të mëdha dhe më të gjalla të bisedës. Publikimi gjithashtu ndan ngjyrën e saktë të flluskave të vjetra dhe të reja të bisedës:

Jo vetëm kaq, por WhatsApp po lëshon gjithashtu mjete të dobishme për të menaxhuar mesazhet që zhduken. Sipas WABetaInfo, aplikacioni tani ju lejon të zgjidhni midis kohëzgjatjeve të ndryshme: 24 orë, 7 ditë ose 90 ditë.

Do të jetë gjithashtu e mundur të aktivizoni “Kohëmatësi i parazgjedhur i mesazheve” brenda cilësimeve të privatësisë të WhatsApp. Me këtë, të gjitha bisedat e reja do të fillojnë me opsionin e zhdukjes së mesazheve të aktivizuar për kohëzgjatjen e zgjedhur, siç vërehet nga WABetaInfo.

Të gjitha këto veçori janë aktualisht në beta, por ndoshta nuk do të marrë shumë kohë që WhatsApp të fillojë t’i shpërndajë ato tek të gjithë përdoruesit. Një gjë tjetër që përdoruesit janë të etur për nisjen e aplikacionit është mbështetja e shumë pajisjeve, si dhe aftësia për të migruar bisedën nga iOS në Android dhe anasjelltas.