WhatsApp: Si të hiqni kutinë e bisedës ‘Arkivuar’ nga lart në Android

foto

Kutia e bisedave të Arkivuara të WhatsApp shfaqet në krye të ekranit, gjë që mund të jetë e bezdisshme për shumë njerëz. Kur merrni mesazhe të reja nga bisedat e arkivuara, WhatsApp do të shfaqë një numër në të njëjtën kuti për t’ju informuar për mesazhet e palexuara. Ju mund të keni vërejtur një numër pranë tekstit “Arkivuar”. Ai tregon se sa biseda të arkivuara individuale ose në grup kanë mesazhe të palexuara.

Nëse po shihni kutinë e Arkivuar në krye të ekranit, do të thotë që të gjitha bisedat tuaja të arkivuara do të qëndrojnë gjithmonë të fshehura dhe nuk do të shihni kurrë një mesazh të ri nga bisedat e arkivuara. Por ju gjithmonë mund ta ndryshoni atë në seksionin e cilësimeve. Vazhdoni të lexoni për të ditur më shumë në lidhje me të.

Hapi 1: Hapni WhatsApp në smartphone tuaj dhe trokitni lehtë mbi kutinë e Arkivuar, e cila tani është e vendosur në krye të ekranit. WhatsApp do të hapë të gjitha bisedat tuaja të arkivuara.

Hapi 2: Trokitni lehtë mbi ikonën me tre pika. Onshtë në të djathtë të tekstit “Arkivuar”. Trokitni përsëri te “Cilësimet e arkivit”.

Hapi 3: Çaktivizoni opsionin “Keep Chats Archived”. Pas çaktivizimit të tij, kutia e Arkivuar do të zhduket nga pjesa e sipërme e ekranit.

Paaftësia e këtij opsioni do të thotë që bisedat e arkivuara individuale ose në grup nuk do të qëndrojnë të arkivuara kur të merrni një mesazh të ri nga ai bisedë individuale ose në grup. Nëse dëshironi që ata të mbeten të arkivuar, atëherë nuk duhet ta çaktivizoni opsionin “Keep Chats Archived”.