Zbritja më e mirë e Apple për të Premten e Zezë, Apple Pencil 2 arrin 99 dollarë

foto

Duke shkuar drejt fundjavës, të gjitha ofertat më të mira tani janë të disponueshme me shitjet vjetore të të Premtes së Zezë të Apple të Best Buy që kryeson. Kjo është krahas një çmimi të ulët të Amazon në Apple Pencil 2 me 99 dollarë dhe këto bravë inteligjente elegante të Nivelit HomeKit nga 149 dollarë. Përpiquni për të gjitha këto dhe më shumë në pushimin më të fundit të drekës 9to5Toys.

Me vetëm një javë të mbetur deri sa të vijë e Premtja e Zezë, Best Buy po lançon zyrtarisht sot shitjen e re të pushimeve. Pasi të shohim një koleksion zbritjesh që janë shfaqur gjatë gjithë muajit nëntor, të gjitha do të kthehen së bashku me një valë ofertash krejtësisht të reja për të ofruar çmimet më të mira të sezonit të festave. Gjithçka ende vjen e mbështetur nga siguria e shtuar e garancisë së çmimit të Best Buy gjithashtu.

Ndër të gjitha zbritjet, një pikë kryesore shkon te tastiera Magic Apple për iPad Pro 12,9 inç me 199 dollarë. Si një ofertë që e kemi parë vetëm disa herë gjatë vitit 2021, kjo është më e ulët se çmimi i zakonshëm prej 349 dollarësh, në mënyrë që të qëndrojë deri në çmimin e saj të së Premtes së Zezë dhe të ofrojë një çmim më të ulët të të gjitha kohërave me 150 dollarë ulje.

Tastiera Magjike e Apple sjell një përvojë të përmirësuar të shtypjes në iPad tuaj të përqendruar rreth një dizajni unik të menteshës lundruese që lejon një kënd shikimi të rregullueshëm. Kjo është së bashku me mbështetjen e Smart Connector dhe një port të integruar USB-C që është i dedikuar për furnizimin me energji të pajisjes tuaj. Ka gjithashtu çelësa me ndriçim të pasëm dhe një tastierë të integruar që lidhet me iPadOS për një stacion pune tërheqës në lëvizje. Përveç punës me iPad Pro të gjeneratës së mëparshme, kjo do të funksionojë edhe me pajisjen më të fundit M1. Shikoni më nga afër në rishikimin tonë praktik.

Amazon tani po ofron Apple Pencil 2 për 99 dollarë. Normalisht duke marrë 129 dollarë, ju po shikoni një çmim më të ulët të të gjitha kohërave në Amazon prej 30 dollarësh duke mposhtur përmendjen tonë të mëparshme me 1 dollarë.

Pavarësisht nëse keni marrë së fundmi iPad mini 6 të ri ose një nga iPad Pro-të kryesorë, sjellja e Apple Pencil 2 në përzierje ju ndihmon të përfitoni sa më shumë nga ajo që iPadOS ofron. Krahas një dizajni të rifreskuar që mbërthehet në mënyrë magnetike në anën e iPad-it tuaj për karikim dhe ruajtje, ai do të përmirësojë gjithashtu lojën tuaj të artit dixhital së bashku me marrjen e shënimeve dhe më shumë.

Amazon tani ofron Level Touch HomeKit Smart Lock për 233 dollarë. Duke shënuar vetëm zbritjen e dytë të dukshme deri më sot, ju po shikoni për gati 30% kursime nga çmimi i zakonshëm prej 329 dollarësh që është shumë më pak se përmendja jonë e mëparshme prej 300 dollarësh në fillim të kësaj vjeshte. Ka edhe modele shtesë në shitje nga 149 dollarë.

Me një dizajn të efektshëm që vështirë se duket sikur ka aq aftësi të zgjuara në shtëpi sa do të gjeni, Level Touch vjen me një dekorim elegant nikeli saten. Krahas vrimës tradicionale të çelësit, ka gjithashtu një gamë të gjerë mënyrash për të zhbllokuar, duke përfshirë HomeKit dhe Siri, aplikacionin shoqërues përmes Bluetooth, kartat e kyçeve të bazuara në NFC dhe të jetosh sipas emrit të tij, një pamje të jashtme me prekje. Në rishikimin tonë praktik, zbuluam se Level Touch ishte “kyçja inteligjente më e gjithanshme” në treg, pavarësisht se dukej si një shufër e zakonshme.

Shitja e Brydge Black Friday tani është duke u zhvilluar dhe ofron disa nga çmimet më të mira deri më tani në koleksionin e saj të aksesorëve iPad dhe Mac. Transporti është falas në të gjithë bordin dhe Amazon po përputhet me shumë prej uljeve të çmimeve. Kryesorja është kutia e re e tastierës me valë Brydge 12.9 MAX+ për iPad Pro 12.9 inç me 200 dollarë. Nga 250 dollarë, ju po shikoni zbritjen e parë ndonjëherë mbi 50 dollarë kursime.

I ardhur me një dizajn alumini që e kthen iPad Pro tuaj në një MacBook, Brydge MAX+ paketon një tastierë me ndriçim të plotë në krye të një tastierë të madhe. Duke u çiftuar përmes Bluetooth, do të gjeni mbështetje për gjestet me shumë prekje së bashku me modelin e folio që mbyllet kur nuk përdoret. Rishikimi ynë praktik ju jep një ide më të mirë se si krahasohet me tastierën Magjike të Apple.

Tani që kursimet e të Premtes së Zezë 2021 të Amazon janë tashmë të gjalla, ne po shohim një sërë zbritjesh në gamën e saj të ruterave Wi-Fi me rrjetë eero. Zgjedhja jonë më e mirë është eero Pro 6 2-Router System me 299 dollarë. Nga 399 dollarë, ju po shikoni vetëm zbritjen e dytë të dukshme me 100 dollarë, ndërsa shënoni gjithashtu një ulje të re të të gjitha kohërave në 19 dollarë nën përmendjen tonë të mëparshme.

Duke ofruar deri në 6000 këmbë katrore mbulim Wi-Fi 6, sistemi më i fundit rrjetë eero Pro 6 vjen me tre nyje për të mbuluar shtëpinë tuaj me lidhje të besueshme. Krahas mbështetjes deri në 75 pajisje, ka gjithashtu 4.2 Gb/s të xhiros së përgjithshme dhe pesë porte Gigabit Ethernet në të gjithë. Për të mos përmendur integrimin Alexa dhe një shpërndarës Zigbee të integruar për çiftimin e pajisjeve shtëpiake inteligjente drejtpërsëdrejti në rrjet.

9to5Mac gjithashtu ruan çdo muaj të gjitha marrëveshjet më të mira të tregtisë në iPhone, iPad, MacBook, Apple Watch dhe më shumë. Sigurohuni që të shikoni ofertat më të mira të tregtimit të këtij muaji kur të vendosni se është koha për të përmirësuar pajisjen tuaj. Ose thjesht drejtohuni drejtpërdrejt te partneri ynë tregtar nëse dëshironi të ricikloni, tregtoni ose shesni pajisjet tuaja të përdorura me para në dorë dhe të mbështesni 9to5Mac gjatë rrugës!