Ky tablet Samsung Galaxy kushton vetëm 99 dollarë sot!

foto

Ende në kërkim të dhuratave të shkëlqyera? Mos e lodh! Ne jemi bashkuar me Walmart për ngjarjen tonë 30 Ditë të Kursimeve për t’ju sjellë zbritje të thella në të gjitha ofertat kryesore çdo ditë në nëntor. Këto artikuj janë krijuar për ta bërë jetën më të lehtë dhe të gjithë me siguri mund ta vlerësojnë këtë këto ditë!

Dëshironi të fitoni transport falas dhe akses në shitje të hershme? Këtë vit, për herë të parë, anëtarët që paguajnë Walmart+ do të kenë akses ekskluziv katër-orësh të hershëm në të gjitha ngjarjet online të së Premtes së Zezë gjatë gjithë nëntorit! Plus, do të merrni transport falas (për çdo gjë – nuk ka asnjë minimum porosie!) dhe dërgesë falas të pakufizuar në sende ushqimore. Kjo do ta bëjë jetën tuaj më të lehtë gjatë pushimeve dhe më gjerë. Regjistrohu për provën tënde falas 15-ditore këtu (vini re se të duhet një anëtarësim me pagesë për të marrë akses të hershëm në ofertat) dhe një anketë e shpejtë me tre pyetje do të shtojë edhe dy javë të tjera për një përdorim solid 30 ditësh. (Dhe nga rruga, ata pa Walmart+ ende marrin transport falas për porositë prej 35 dollarësh ose më shumë.)