Zbritje të mëdha në Dyqanin e PlayStation për të Premten e Zezë për lojëra 419 PS4 dhe PS5

foto

Shitjet e së Premtes së Zezë në PlayStation Store është këtu, me 419 zbritje në një gamë të gjerë lojërash PS4 dhe PS5 dhe përmbajtjen e tyre DLC falas. Live tani dhe deri më 31 nëntor, shitjet e së Premtes së Zezë nuk përfshijnë vetëm lojëra të lira, por edhe shumë oferta për lojërat më të mëdha dhe më të mira të 2021, duke përfshirë lojëra për disa çmime në The Game Awards muajin e ardhshëm, si Returnal, Far Cry 6, Deathloop , Resident Evil Village, It Takes Two, Ratchet & Clank: Rift Apart dhe Hitman 3.

Më poshtë, mund të shikoni të gjitha ofertat më të dukshme, duke përfshirë një listë të lojërave të vitit 2021 në shitje. Çdo lojë më poshtë është e lidhur me një lidhje që do t’ju sjellë direkt në listën e saj përkatëse të Dyqanit të PlayStation. Në disa raste, ka dy çmime të listuara për një lojë, dhe kjo për shkak se të dy versionet PS4 dhe PS5 janë në shitje me çmime të ndryshme. Ndërkohë nuk mungojnë edhe trailerat për disa prej lojërave.

Thënë kështu, është e rëndësishme të kihet parasysh se këto janë marrëveshje me kohë të kufizuar. Gjithçka më poshtë është e saktë në momentin e publikimit, por në momentin që po e lexoni këtë, mund të mos jetë më kështu.