2022 Ford Mustang Shelby GT500 Heritage Edition ofron shirita prej 10,000 dollarë

Pavarësisht nga fakti se vëllai i tij i ri elektrik ka tërhequr vëmendjen e të gjithë shtypit kohët e fundit, Ford Mustang është ende një makinë e vendosur rad dhe Ford po i tregon pak dashuri duke debutuar disa poni të edicionit special për kënaqësinë tuaj ngarje. I shpallur të Premten, këto dy edicione të kufizuara njëvjeçare përfshijnë GT500 Heritage Edition dhe Coast Limited Edition.

GT500 Heritage Edition merr GT500 tashmë të pabesueshme me 760 kuaj fuqi dhe e ofron atë në një nuancë unike të Brittany Blue me zgjedhjen e vijave të garave të pikturuara me dorë ose vinyl. Një GT500 bazë 2022 fillon me 77,260 dollarë, duke përfshirë tarifën e destinacionit prej 1,195 dollarë dhe tatimin e gazit 2,600 dollarë. Paketa e re GT500 Heritage me shirita vinili të bardhë Wimbledon do t’ju japë një shtesë prej 2,140 dollarësh (79,400 dollarë), ndërsa një model i Heritage me vija opsionale të lyera me dorë — i disponueshëm në Wimbledon ose Absolute Black — kushton 12,140 dollarë mbi çmimin bazë. e një GT500 të rregullt. Kjo është 10,000 dollarë shtesë nëse duhet t’i bëni vijat tuaja me dorë, miq.

Mustang Coastal Limited Edition 2022 bazohet në platformën EcoBoost Premium tashmë argëtuese për ngasje. Ai shton rrota unike 19 inç, hyrje të rreme anësore, vija anësore vinyl, një grilë në ngjyrën e trupit, një spoiler piedestal (në coupes) dhe pllaka ndriçuese të pragut që tregojnë statusin e tij si një version i kufizuar bregdetar. Paketa do të jetë e disponueshme si në stilet e trupit të konvertueshme ashtu edhe në atë të coupe si një paketë opsionesh prej 1,995 dollarësh. Shifra për shpenzimin e rreth 35,500 dollarëve për fillestarët në një fastback bregdetar, duke përfshirë dorëzimin.

Së fundmi, Ford do të ofrojë GT500 në nuancën ekskluzive të modeleve Ford-Performance të Code Orange. Ne e kemi parë këtë ngjyrë në F-150 Raptor dhe supermakinën GT, por tani, blerësit e GT500 do të kenë mundësinë të lyejnë makinën e tyre me të. (Mund të shikoni më shumë foto të tij në galerinë tonë).

Porositja për modelet GT500 Heritage dhe Coast Edition 2022 fillon më 15 nëntor, me shembujt e parë që priten në tregtarët pranverën e ardhshme.