9 aplikacione të reja dhe të dukshme Android nga tre javët e fundit duke përfshirë Novi, Visual Story dhe Security Hub (10/2/21 – 10/23/21)

foto

Mirë se vini në përmbledhjen e aplikacioneve më të mira të reja Android që u shfaqën drejtpërdrejt në Play Store ose u vunë re nga ne në tre javët e mëparshme ose më shumë. Sot kam një aplikacion të ri të transferimit të parave nga Facebook i mbështetur nga Coinbase, një aplikacion redaktimi fotografish dhe ruajtjeje në renë kompjuterike nga Sony, plus një listë të re sigurie nga Google. Pra, pa vonesë, këtu janë të gjitha aplikacionet e reja dhe të dukshme Android të lëshuara në Play Store në tre javët e fundit.

Facebook ka lëshuar një portofol të ri dixhital dhe është krijuar në mënyrë që përdoruesit të mund të dërgojnë dhe të marrin para në mënyrë të sigurt ndërkombëtarisht. Deri më tani, nuk ka tarifa dhe asnjë shënjim në kursin e këmbimit. Identitetet verifikohen përmes letërnjoftimeve të lëshuara nga qeveria. Megjithatë, opsionet e tërheqjes ndryshojnë sipas vendit, më shumë se e mundshme sepse ky aplikacion përdor një monedhë dixhitale të quajtur USDP, e cila mbështetet 1:1 për dollarin amerikan. Ndërsa është mirë të shohësh se nuk ka tarifa, të ftosh Facebook në partneritet me qeverinë në transferet e tua bankare ndërkombëtare dixhitale tingëllon si një ide e keqe. Të paktën, Coinbase duket se është i përfshirë. Mbani në mend se ky është versioni pilot i aplikacionit dhe shërbimit, kështu që mund të ketë një listë pritjeje për t’u bashkuar.

Sony sapo publikoi Visual Story, një aplikacion shërbimi cloud për fotografët, duke u fokusuar në veçoritë për ata që shkrepin në kamerat Sony. Pra, thoni se po xhironi një martesë dhe dëshironi të shikoni paraprakisht disa foto në telefonin tuaj. Nëse zotëroni një kamerë të mbështetur Sony (ILCE-1, ILCE-9M2, ILCE-7SM3, ILCE-7C, ILCE-7M3, ILME-FX3, ILCE-9, ILCE-7RM4A, ILCE-7RM4), mund t’i ngarkoni ato fotot në ruajtjen e resë kompjuterike për të përdorur më pas këtë aplikacion për të shkarkuar ose parë ato foto në pajisjen tuaj Android. Ju madje mund ta përdorni këtë aplikacion për të modifikuar ato foto për të krijuar histori vizuale që më pas mund të ndahen përmes telefonit tuaj me miqtë, familjen dhe mediat sociale. Plus, mund ta përdorni këtë aplikacion si një redaktues fotografish me foto të marra në telefonin tuaj ose imazhe që keni shkarkuar nga ueb. Pra, nuk ju nevojitet një kamerë Sony për të përdorur këtë aplikacion, por ka shumë funksionalitete që janë të dobishme nëse e bëni këtë.

Upkept e bën të lehtë mbajtjen e shënimeve të gjithçkaje në shtëpinë tuaj, si për shembull kur keni blerë pajisjet tuaja ose herën e fundit që keni rimodeluar një banjë. Është një regjistër aktivitetesh dhe blerjesh për shtëpinë tuaj, megjithëse kërkohet një abonim mujor prej 5 dollarësh, i cili do të reduktojë numrin e përdoruesve të këtij aplikacioni pasi shumë pak do të duan të paguajnë çdo muaj për të ruajtur disa shënime që mund të mbahen në letër në një bravë. kuti diku. Është një aplikacion i bukur, por tarifa mujore është thjesht e tepërt për diçka që shumica do ta përdorin rrallë.

Brenda Amazon News është një aplikacion i punonjësve, dhe meqenëse Amazon ka kaq shumë punonjës në SHBA dhe në botë, ata mund të duan të instalojnë një aplikacion që ofron lajme të përditësuara nga kompania. Mund të personalizoni burimin tuaj të lajmeve, të merrni njoftime dhe të ndani informacione me anëtarët e tjerë. Deri më tani, rishikimet janë pozitive, por nuk është se punonjësit do ta godasin aplikacionin nëse vjen erë. Për fat të mirë nuk ndodh, aq mirë në Amazon për të ofruar diçka që është e vlefshme për të gjithë punonjësit.

Security Hub është një version i ri nga Google, megjithëse aplikacioni ka qenë i disponueshëm për një kohë. E shihni, ky është një listë e re e Play Store për atë që dikur ishte një aplikacion që vjen me telefonat Pixel. Tani që është në Play Store, Google mund ta përditësojë lehtësisht aplikacionin pa u shqetësuar për operatorët. Pak a shumë, ky është aplikacioni i sigurisë për pajisjet Pixel, kështu që është dyqani juaj i vetëm për të siguruar që llogaria dhe telefoni juaj të jenë të sigurta.

Amazon Glow është një aplikacion lidhës për projektorin e ri të Amazon Glow që thërret me video Thingamabob. Në thelb, ky aplikacion është mënyra se si e vendosni Amazon Glow, dhe është gjithashtu aplikacioni që do të përdorni për të bashkëvepruar me ata që përdorin një Amazon Glow. Pra, thoni që fëmija juaj dëshiron të thërrasë gjyshen on the Glow. Ajo mund të marrë telefonatën në tabletin e saj Android me këtë aplikacion për të bashkëvepruar më pas me fëmijën duke përdorur Amazon Glow përmes një pajisjeje tipike Android. Në këtë mënyrë, të dyja palët nuk kanë pse të kenë një projektor Amazon Glow për të bashkëvepruar.

Nëse zotëroni ose planifikoni të blini printerin Fujifilm Instax Link WIDE, atëherë do të dëshironi ta instaloni këtë aplikacion pasi është një version lidhës që lidhet me produktin përmes bluetooth për të rregulluar lehtësisht cilësimet e tij. Ju mund ta përdorni këtë aplikacion për të redaktuar fotot tuaja para se të zgjidhni t’i printoni, gjë që e bën këtë një lëshim gjithëpërfshirës për nevojat tuaja të fotografisë kur i printoni me printerin Fuji’s Instax Link WIDE.

Konfiguruesi i sensorëve të jashtëm Philips është një aplikacion lidhës për sensorët e dritës të Philips, i cili u ofron përdoruesve një mënyrë të thjeshtë për të konfiguruar produktet e tyre Philips që ndjejnë dritën. Pak a shumë, nuk do t’ju duhet ky aplikacion nëse nuk keni nevojë të konfiguroni nyjet me shumë sensorë të Philips dhe duke qenë se ky listim është në Play Store, Philips mund ta përditësojë lehtësisht aplikacionin nëse përdoruesit hasin defekte ose probleme të tjera.

Shërbimet Shëndetësore është një version i ri nga Google dhe është për ata që përdorin Galaxy Watch4. Ky aplikacion duhet të instalohet tashmë në ato pajisje dhe ky listim i ri është që Google të mund ta përditësojë lehtësisht aplikacionin pa pasur nevojë të shqetësohet për një përditësim të prodhuesit. Deri më tani, vlerësimet janë të dobëta, gjë që rrjedh nga ndërprerja e vazhdueshme e këtij gjurmuesi. Pra, duket se përditësimet janë vërtet të nevojshme, kjo është arsyeja pse është një gjë e mirë që Google e ka renditur aplikacionin në Play Store.