AirPods 3 e bëjnë më të lehtë kapërcimin e këngëve. Ja se si të përdorni sensorin e forcës

foto

Apple zbuloi AirPods 3 të hënën në ngjarjen e lançimit të tetorit (ja se si të blini AirPods të rinj). Kufjet më të fundit me valë kanë një dizajn të ri, audio hapësinore për një përvojë dëgjimi më gjithëpërfshirëse, karikim më të shpejtë dhe jetëgjatësi më të mirë të baterisë, si dhe rezistencë ndaj djersës dhe ujit.

Sensori i forcës i Apple, i paraqitur në bazën e AirPod Pro, është gjithashtu i disponueshëm tani në AirPods 3, që do të thotë se është më e lehtë të luash ose të ndalosh muzikën, të kapërcesh këngët (ose librat audio dhe podkastet) dhe t’u përgjigjesh dhe t’i japësh fund telefonatave.