Algoritmi i Google tregon përmirësime të reja

foto

Ne mund të kemi pasur një azhurnim tjetër të algoritmit të renditjes së kërkimit në Google këtë të enjte dhe të premte të kaluar – gjatë ditës dhe të Premtes së Yom Kippur. Biseda ishte disi e kufizuar, por ka llafe dhe mjetet kryesisht tregojnë shenja të një azhurnimi të vogël.

Dyshoj se ishte ndonjë gjë që lidhej me festën hebraike. Mund të ketë qenë një rregullim i bërë nga Google, i cili nuk ka lidhje me ndryshimet e titullit që Google konfirmoi këtë të Premte të kaluar.

Këtu janë disa nga llafet nga industria SEO që gjeta në WebmasterWorld dhe Black Hat World. Përsëri, nuk janë nivele të çmendura të muhabetit nga industria e SEO por ka llafe, më shumë se një periudhë tipike ditore e çiftit.

Duket se diçka ka ndodhur dje në vendin tonë. Unë hoqa dorë nga një numër fjalësh kyçe dhe u zëvendësova me të panjohura.

Trafiku po zmadhohej më shumë nga 4 Shtatori deri më sot … edhe në ditët që filluan me një rënie të madhe përfunduan normale ose më të larta. Sot është rënia e parë e madhe që nga data 3. SHBA kanë rënë 30% në 5 pasdite, Kanadaja dhe Australia gjithashtu kanë rënë. Unë shpresoj se kjo është duke e përgatitur pompën për një lëvizje tjetër më të lartë, por kush e di. Unë nuk kam parë ende një rikuperim domethënës për shumicën e kushteve të mia me vëllim të lartë, dhe në përgjithësi trafiku im është 25% më i ulët për tre muajt e fundit sesa për të njëjtën periudhë tre mujore të vitit 2019 … kështu që do të duheshin shumë përfitime për të kompensojeni atë.

SERP -të e mi ishin gjithandej këtë mëngjes, ne kishim rënë nga 1 në 5 dhe po tregonim përsëri dy rezultate. Tani jemi kthyer në krye. Duket se ishte vetëm një përzierje e shpejtë?

Oh, këtu po kthehemi … përsëri në trafikun e manipuluar jashtëzakonisht të SHBA përsëri. SERP -të e mi po kërcejnë pak, por trafiku im në SHBA është ulur 57% në 11:30 të mëngjesit. Kërkoni dhe drejtoni trafikun si poshtë. Trafiku në Mbretërinë e Bashkuar është i fortë, por trafiku i Australisë është zhdukur që nga data 13, dhe Kanadaja gjithashtu ka rënë.

SERPS janë ende duke vallëzuar përreth.

Sapo vura re një ndryshim të ri gjithashtu për listimet këtë mëngjes. Nëse një listë ka listime të tjera për të njëjtin kërkim, këto lista të tjera janë të prera dhe të listuara menjëherë poshtë listës kryesore. Secila prej këtyre listave zë të njëjtën hapësirë ​​dhe duket e njëjtë (me përjashtim të indentifikimit nën listën kryesore). Pashë një nga këto lloj listimesh këtë mëngjes në faqen 2 të një kërkimi që kishte 1 listë kryesore dhe 3 nën -listime nën të. Ajo mori gjysmën e rezultateve organike për faqen. Kjo është çmenduri

Pas 18 ditëve të njëpasnjëshme të rënieve ditore, sot shoh një përmirësim të ndjeshëm. A ka vënë re dikush ndonjë lëvizje sot?

Përshëndetje të gjithëve, njëra nga faqet në uebfaqen time përdoret për të qenë në faqen e parë për një fjalë kyçe të veçantë. Sot kur u regjistrova në Google, ajo faqe e veçantë është hequr. Dua të them jo në mënyrë penalltie. A është për shkak të një përditësimi të Google ose ndonjë çështje tjetër. Ju lutemi më ndihmoni në lidhje me këtë.

Këtu është ajo që ofruesit e mjeteve të gjurmimit po shohin, siç thashë, më së shumti vërejtur luhatje dhe paqëndrueshmëri gjatë këtij diapazoni të datave. RankRanger ishte ofruesi i vetëm i mjeteve që nuk tregoi ndryshime pas datës 16 ose më shumë – megjithëse i mori ndryshimet në datën 15.