Beta e dytë Galaxy S21 One UI 4.0 mund të vijë javën e ardhshme

foto

Samsung ishte mjaft i shpejtë me lansimin e programit beta Android 12 dhe One UI 4.0 për serinë Galaxy S21. Ndërsa programi beta i Galaxy S20 One UI 3.0 filloi në fillim të tetorit të vitit të kaluar, beta One UI 4.0 për Galaxy S21, S21+dhe S21 Ultra u lëshua në mes të shtatorit.

Sidoqoftë, Samsung po merr kohën e tij të ëmbël me lëshimin e versioneve më të reja One UI 4.0 beta, dhe e dyta mund të mos mbërrijë deri në javën e ardhshme. Kjo sipas menaxherit të operacioneve beta të Samsung, i cili dha lajmin në forumet e komunitetit të kompanisë. Beta e dytë me sa duket ishte menduar të dilte këtë javë, por kjo nuk po ndodh më.

Në këmbim për të na bërë të presim, Samsung do të përpiqet ta bëjë ndërtimin e ri sa më të qëndrueshëm. Jo se beta fillestare One UI 4.0 është shumë e paqëndrueshme. Në fakt nuk është keq për t’u përdorur si drejtues ditor, megjithëse natyrisht, përvoja e secilit do të ndryshojë dhe mund të ketë shumë defekte serioze që, edhe nëse prekin një numër të vogël përdoruesish, duhet të hekurosen para publikimit publik (që është do të ndodhë para fundit të vitit).

Beta e dytë One UI 4.0 mund të jetë gjithashtu e para e lëshuar në tregjet ku programi beta ende nuk ka filluar, të tilla si India dhe Polonia, por kjo është vetëm spekulim tani për tani. Gjithashtu mbetet për t’u parë kur Samsung do të lejojë pronarët e anijeve të tjerë të Galaxy të testojnë versionin e ri të Android dhe One UI, por ne do t’ju njoftojmë sapo të mësojmë më shumë.

Ndërkohë, shikoni videon më poshtë për të parë të gjitha tiparet e reja që mund të prisni kur Android 12 dhe One UI 4.0 të vijnë në smartphone ose tabletë tuaj Galaxy.