Brazili ka MacBook Pro dhe AirPods 3 më të shtrenjtë në botë

foto

Nëse po mendoni të blini M1 Pro dhe M1 Max MacBook Pro apo edhe AirPods 3, mos e bëni këtë në Brazil. Përsëri, vendi i Amerikës së Jugut ka produktet më të shtrenjta të Apple në botë. Ja ku duhet dhe nuk duhet të blini Mac -in e ri dhe AirPods 3.

Si zakonisht, Jun Saito i Nukeni mblodhi çmimet nga të gjitha MacBook Pro dhe AirPods 3 të disponueshme në faqet e internetit të Apple në të gjithë globin. Ai shpjegon se “sepse norma e taksave ndryshon sipas shtetit dhe krahinës në SHBA dhe Kanada”, ai tregon dy çmime të ndryshme: një për një blerje të bërë ku norma është më e ulët dhe një për atë ku është më e larta.

Për shembull, nëse blini Mac-in 14-inç të modelit bazë, kushton 1,999 dollarë në SHBA, ndërsa në Brazil kushton 4,895,19 dollarë. Me këtë çmim, ju lehtë mund të merrni një nga konfigurimet kryesore të MacBook Pro 16-inç me një çip M1 Max. Ekziston gjithashtu një kërcim mbresëlënës i çmimeve kur krahasohet vendi i dytë më i shtrenjtë me Brazilin, siç mund ta shihni më poshtë.