Google Pixel 6: thashetheme, lajme dhe njoftime

foto

Google mund të ketë njoftuar tashmë Pixel 6 dhe 6 Pro, por duket se kompania mund të ketë akoma disa surpriza të tjera për ne – ose të paktën disa detaje të tjera. Pavarësisht njoftimit të telefonave të rinj në fillim të këtij viti, gjiganti i teknologjisë do të mbajë një ngjarje virtuale Pixel më 19 tetor në orën 13:00 ET / 10AM PT.

Gjatë ngjarjes “Pixel Fall Launch”, ne parashikojmë se do të mësojmë më shumë për telefonat e rinj dhe specifikimet e tyre përkatëse. Kompania gjithashtu mund të njoftojë një paketë të re abonimesh të quajtur “Pixel Pass”, e cila do të shtonte një garanci të zgjeruar dhe abonime premium në shërbimet e Google si YouTube në telefonat e rinj Pixel. Ne presim që Google do të eksplorojë chipset -in e ri Tensor SoC të Pixel 6 në më shumë detaje, shumë prej të cilave ende mbetet një mister. Raportet tregojnë se çipi i parë i brendshëm i Google përbëhet nga një kombinim i bërthamave të reja dhe atyre të vjetra më të dobëta-një zgjedhje e pazakontë e dizajnit që më në fund mund ta kuptojmë.

Pikat kryesore të ngjarjeve janë më pak të sigurta. A mund të kemi një paraqitje të shkurtër të telefonit të parë të palosshëm të Google Pixel, Pixel Fold? Mundësisht. Pas një rrjedhjeje në mesin e vitit 2020, sugjeroi që kompania mund ta lëshojë atë në fund të vitit 2021, një raport më i fundit tregon se Samsung do të fillojë të prodhojë panele OLED të palosshme këtë muaj për pajisjen e re.

Në fillim të këtij muaji, Google gjithashtu tha që Android 12 do të dalë në pajisjet Pixel në “javët e ardhshme”, kështu që ekziston mundësia që kompania të japë detaje se kur mund të presim që përditësimi i fokusuar në dizajn të dalë në pajisjet Pixel.

Pavarësisht nga ajo që është njoftuar, megjithatë, ne do të shikojmë ngjarjen virtuale drejtpërdrejt, kështu që kontrolloni këtë faqe për njoftimet më të fundit siç zbulohen.