Clubhouse nxjerr veçori të reja në përpjekje për rritjen e lëngut

foto

Aplikacioni për biseda audio audio Clubhouse po nxjerr veçori të reja për të ndihmuar krijuesit e përmbajtjes të zgjerojnë audiencën e tyre.

Karakteristikat e reja përfshijnë aftësinë për të regjistruar dhe riprodhuar konservime dhe aftësinë për të shkarkuar klipe 30 sekondëshe nga faqet e tjera të mediave sociale.

Aplikacioni social po nxjerr gjithashtu një funksion kërkimi të përmirësuar për të ndihmuar në gjetjen e dhomave audio të drejtpërdrejta dhe të planifikuara për përdoruesit me klube dhe interesa të caktuara, tha kompania në deklaratën e saj të enjten.

“Tani për tani është shumë e vështirë për (krijuesit) të rriten,” tha bashkë-krijuesi dhe shefi ekzekutiv i Clubhouse Paul Davison në një intervistë, sipas Reuters. “Sa herë që të ndihmoni në krijimin e një momenti të mrekullueshëm ose ka një citim të mirë, ju mund ta ndani atë shumë larg, së bashku me një lidhje që u tregon njerëzve se ku të shkojnë për t’u bashkuar në atë klub.”

Kjo vjen pasi Clubhouse po konkurron me platformat e tjera të mediave sociale si Facebook dhe Twitter, të cilat kanë prezantuar veçori të audios sociale këtë vit, raportoi Reuters.

Disa nga veçoritë e reja do të jenë në dispozicion për përdoruesit brenda javëve të ardhshme, tha kompania.