Drejtori i Smash Bros. Masahiro Sakurai sapo bleu një Xbox Series X

foto

Sakurai dje tërhoqi vëmendjen tonë kur ndau një imazh të tij duke hipur në kalë dhe tani ai ka tërhequr sërish vëmendjen e rrjeteve sociale, këtë herë për blerjen e një Xbox!

Po, kjo është e drejtë – drejtori i Super Smash Bros. hardueri më i fundit Xbox në konfigurimin e tij të lojërave, i cili tashmë përmban një Nintendo Switch dhe PlayStation 5.

Xbox sapo ka mbushur 20 vjetorin e tij dhe më në fund duket se po merr një vëmendje në tregun japonez të lojërave – falë Game Pass dhe xCloud, të cilat mund të luhen në pajisje të shumta. Xbox Series X|S gjithashtu po ecën mjaft mirë në rajon.

Vetëm këtë javë, u konfirmua se shitjet e kombinuara të Xbox Series X|S kishin tejkaluar tashmë shitjet totale të jetës së Xbox One. Siç është raportuar në faqen tonë simotër Pure Xbox, sistemet e reja të Microsoft-it u zhvendosën rreth 116,119 njësi në një vit krahasuar me 114,726 njësi të Xbox One pas rreth shtatë vjet e gjysmë.

Xbox gjithashtu konfirmoi se Japonia është bërë tregu me rritjen më të shpejtë të sistemit dhe pason nga Xbox duke deklaruar se si dëshiron të zgjerojë shtrirjen e saj brenda këtij rajoni – duke siguruar më shumë partneritete japoneze dhe lojëra të prodhuara në Japoni për shërbimet e saj.