Hakeri i Windows arrin të instalojë Google Play Store në Windows 11 WSA

foto

Microsoft kohët e fundit lëshoi nënsistemin e tyre Windows për Android (WSA) për Windows 11 Insiders, dhe ndërsa është një arritje e mahnitshme, aktualisht është mjaft e kufizuar, me qasje në vetëm rreth 50 tituj në dyqanin e aplikacioneve Amazon.

Ndërsa është e mundur të ngarkoni anash çdo aplikacion Android, në praktikë aplikacionet më të mira janë në Dyqanin Google Play dhe ato nuk do të funksionojnë në WSA pasi i mungojnë Shërbimet e Google Play, të nevojshme për shumicën e aplikacioneve në atë dyqan.

Sigurisht, Windows nuk është gjë tjetër veçse i hakerueshëm, dhe duket se hakeri i Windows ADeltaX e ka zgjidhur problemin dhe ka arritur të instalojë Shërbimet e Google Play, duke përfshirë Store, në Windows 11.