Halo Infinite Multiplayer: 343 sqaron pse kjo është një Beta, zgjat Sezonin 1 Battle Pass

foto

Kreu i kreativitetit të Halo Infinite, Joseph Staten ka sqaruar pse lëshimi i hershëm i modalitetit me shumë lojtarë të lojës po trajtohet si një beta deri në datën zyrtare të lëshimit të lojës së plotë më 8 dhjetor. 343 gjithashtu ka zgjatur sezonin e parë të modalitetit me shumë lojtarë Battle Pass deri më 2 maj , 2022.

Në blogun Halo Waypoint, Staten shpjegoi se nisja e papritur e lojës po trajtohej si një beta – që do të thotë se mund të hasni në defekte, të shihni ndryshime dhe më shumë – sepse ekipi pret një fluks edhe më të madh lojtarësh muajin e ardhshëm dhe dëshiron të të jetë në gjendje të përgatitet.

“Parashikimet tona të mëparshme teknike me shumë lojtarë shkuan shumë në testimin e shërbimeve dhe infrastrukturës sonë,” shkroi Staten. “Por ndërsa përgatitemi për një rritje të konsiderueshme të numrit të lojtarëve që kërcejnë në Halo Infinite në ditën e nisjes, më 8 dhjetor, ne duam të sigurojmë që të gjitha sistemet tona të jenë të përshtatshme. Ndërsa mund të hasni disa goditje dhe defekte gjatë kësaj beta periudhë, ajo shënon fillimin zyrtar të Sezonit 1 të Halo Infinite, me të gjitha hartat dhe modalitetet e ditës të aktivizuara, si dhe të plotë Battle Pass të Sezonit 1.”

Ndërsa ato Parashikime teknike të kaluara nuk i lejuan pjesëmarrësit të mbanin përparimin e tyre, Staten e bëri të qartë se nuk ishte kështu për beta: “Të gjitha Battle Pass dhe artikujt e personalizimit që fitoni ose blini gjatë beta do të qëndrojnë me ju pas datës 8 dhjetor .”

Staten theksoi gjithashtu se përmbajtja e Sezonit 1 të shumë lojtarëve, duke përfshirë Battle Pass, është zgjatur deri më 2 maj 2022 – shumë më gjatë se jetëgjatësia tre mujore 343 e shpallur fillimisht.

“Ne morëm vendimin për të zgjatur Sezonin 1 për t’i dhënë vetes më shumë kohë për të siguruar që Sezoni 2 të përmbush shiritin tonë të cilësisë së lartë dhe kështu të mund të përfundojmë zhvillimin për Sezonin 2 në një mënyrë të shëndetshme dhe të qëndrueshme për ekipin tonë,” shkroi Staten.

Staten thotë se sezoni 1 do të shikojë më shumë përmbajtje të shtuara si rezultat, duke përfshirë ngjarje, kozmetikë dhe më shumë. Loja aktualisht po u jep të gjithë lojtarëve që e fillojnë lojën përpara datës 23 nëntor një grup artikujsh falas (shih galerinë më lart), pas së cilës do të fillojë ngjarja e parë e lojës, Fracture: Tenrai. Pas lançimit të lojës më 8 dhjetor, 343 do të shpallë më shumë ngjarje të Sezonit 1

Kjo shtrirje Battle Pass do ta bëjë pak më të lehtë arritjen e shpërblimeve të nivelit më të lartë, por nuk do të zgjidhë shqetësimin më të madh të komunitetit tani, që është se përparimi në atë Pass është diçka e vështirë për momentin.