Twitter fillon nxjerrjen e rregullimit të ‘tweet-eve që zhduken’

foto

Në fund të shtatorit, Twitter tha se do të adresonte një ankesë të gjatë. Nëse e përdorni shërbimin shpesh, mund të keni vënë re që tweet-et ndonjëherë zhduken nga pamja ashtu siç jeni duke lexuar një të tillë.

Në atë kohë, kompania tha se kishte planifikuar disa përditësime për të adresuar problemin dhe i pari prej tyre tani është i disponueshëm përmes klientit në internet të platformës. Tani mund të zgjidhni kur dëshironi që ajo të ngarkojë cicërima të reja në afatin tuaj kohor. Për ta bërë këtë, klikoni numëruesin e tweet-eve në krye të ndërfaqes. Vini re se Twitter është në procesin e nxjerrjes së përditësimit, kështu që mund të mos e shihni menjëherë elementin e ndërfaqes së lidhur.

“Ne e dimë se është një përvojë zhgënjyese, kështu që ne po punojmë për ta ndryshuar atë,” tha kompania për problemin kur premtoi për herë të parë ta rregullonte atë. Ai vuri në dukje në atë kohë se do të nxirrte një sërë përditësimesh gjatë dy muajve.