Imazhi i Ri Ofron Shikim më të qartë të madhësisë së ekranit të Apple Watch Series 7 në krahasim me Serinë 6

foto

Apple thotë se seria e re Apple Watch Series 7 përmban një ekran 20% më të madh se Seria 6, kryesisht falë kornizave të reduktuara që lejojnë që ekrani të lakohet pak në skajet. Apple ka një krahasim krah për krah të Serisë 7 me Serinë 6 në faqen e saj të internetit, por për një pamje të dukshme, të botës reale, një imazh tani është shpërndarë në Twitter.

Imazhi tregon qartë Apple Watch Series 7 me një ekran dukshëm më të madh se Seria 6, pavarësisht madhësisë së kutisë vetëm pak më shumë. Për të përfituar nga ekrani më i madh, Apple ka përditësuar ndërfaqen e përdoruesit të watchOS për të përfshirë butona më të mëdhenj, si dhe një tastierë të plotë në ekran QWERTY.

Krahas ekranit të tij më të madh, Apple Watch Series 7 gjithashtu përmban karikim më të shpejtë dhe qëndrueshmëri të përmirësuar. Mësoni gjithçka që duhet të dini për Serinë 7 duke përdorur udhëzuesin tonë.