iPhone 13 Pro Max mposht Pixel 6 Pro, Galaxy S21 Ultra në testin e ri të shkarkimit të baterisë pavarësisht se ka kapacitet më të vogël

foto

iPhone 13 Pro Max përmban një përmirësim të konsiderueshëm të baterisë në krahasim me modelin e vitit të kaluar, me flamurin që tani ka një qelizë 4352 mAh. Kritikët dhe recensuesit kanë përmendur se ky ndryshim e bën smartfonin më të fundit dhe më të madh të Apple që ofron një nga më të mirët kur bëhet fjalë për kohën e ‘ekranit’. Gjithsesi, sa mirë ia del kundër Pixel 6 Pro dhe Galaxy S21 Ultra? Shumë mirë, në fakt, por pse ta prishim argëtimin kur mund t’i ndajmë të gjitha detajet me ju?

Testi i shkarkimit të baterisë u krye nga kanali YouTube PhoneBuff, i cili më parë na tregoi se iPhone 13 Pro Max mezi mundi Pixel 6 Pro në një test të shpejtësisë së aplikacionit. Epo, tani le të shohim se cili anije nga të tre ka qëndrueshmërinë më të lartë. Janë kryer një sërë testesh, ku secila prej tyre ka stresuar shumë bateritë e smartfonëve. Nëse shikoni videon më poshtë, është iPhone 13 Pro Max ai që përfundon fitues.

Kur bateria e Pixel 6 Pro u zbraz plotësisht, flamurit të Apple i kishin mbetur 33 për qind, ndërsa Galaxy S21 Ultra mezi po vazhdonte me 13 për qind energji. Pasi smartfoni i nivelit të lartë të Samsung u detyrua të fiket, iPhone 13 Pro Max vazhdoi të gërvishtet së bashku me 25 përqind lëng të mbetur, gjë që është shumë mbresëlënëse.

Sipas testeve, të tre modelet dhanë kohën e mëposhtme të funksionimit.

Siç mund ta thoni qartë, iPhone 13 Pro Max jep qëndrueshmërinë më të mirë të baterisë, gjë që është e lavdërueshme pasi zbuloni se si Pixel 6 Pro ashtu edhe Galaxy S21 Ultra kanë një qelizë më të madhe 5000 mAh brenda kutisë së tyre premium. Kjo tregon nivelin e optimizimeve që Apple ka inkorporuar në iOS, duke i dhënë gjithashtu komponentë që kursejnë baterinë e iPhone 13 Pro Max.

Ne ishim vërtet të befasuar që Pixel 6 Pro u mund nga Galaxy S21 Ultra, duke pasur parasysh që flamuri i Google po ekzekutonte përditësimin më të fundit të Android 12. Ndoshta duhet me disa rregullime shtesë, dhe Pixel 6 Pro thjesht mund të kalojë nga celulari më premium i Samsung. Nëse disa ndryshime në softuer arrijnë në të ardhmen e afërt, do të shohim nëse do të ndodhë një test tjetër i shkarkimit të baterisë dhe do të përditësojmë lexuesit tanë në përputhje me rrethanat, kështu që qëndroni të sintonizuar.