Kur zhbllokohet Halo Infinite: Shpjegohet koha e lëshimit sipas rajonit

foto

Fushata e Halo Infinite është planifikuar të dalë shumë shpejt dhe komponenti konkurrues me shumë lojtarë është tashmë në beta tani. Nëse po kërkon të tërhiqesh në kostumin spartan të Master Chief dhe ta çosh luftën në të Banished, 343 Industries ka ndarë kohën e saktë të zhbllokimit të lojës. Pra, kur hapet Halo Infinite dhe a ndryshon sipas rajonit? Ne i zbërthejmë të gjitha më poshtë.

Halo Infinite po përdor një model të lëshimit global. Kjo do të thotë se koha e lëshimit të Halo Infinite është e njëkohshme më 8 dhjetor dhe jo një model “rrotullues” siç përdorin disa lojëra të tjera. Zonat kryesore kohore janë përshkruar këtu:

Halo Infinite sheh Kryeshefin të zbarkojë në unazën misterioze Zeta Halo, një botë misterioze që është kryesisht nën kontrollin e fraksionit të Banished. Pavarësisht lidhjeve të tij me lojërat e tjera, ajo konsiderohet si një “rindërtim shpirtëror” për shkak të ngjashmërive në tonin dhe premisat si loja origjinale e vitit 2001 – ajo lojë doli 20 vjet më parë dhe multiplayer falas për Infinite u lançua si një surprizë festive. Ju mund të lexoni mendimet tona deri më tani në pamjen paraprake të fushatës Halo Infinite dhe të shikoni shënimet më të fundit të patch-it me shumë lojtarë.