Lançimi i Galaxy S22 do të bëhet në fillim të shkurtit

foto

Janë shfaqur thashetheme të reja kontradiktore në lidhje me lançimin e serisë Galaxy S22 vitin e ardhshëm. Një raport i fundit thotë se Samsung do të hapë para-porositë e Galaxy S22 në javën e dytë të shkurtit, ndërsa nga ana tjetër, një thashetheme vijuese pretendon se Galaxy S22 do të dalë në janar. Pra, cili version është i saktë? Nuk mund të jemi kurrë shumë të sigurt, por është koha që ne të peshojmë.

Shumë e pamundur, në fakt. Për momentin, bazuar në informacionet e reja që kemi marrë, ne jemi të sigurt se linja e Galaxy S22 nuk do të lansohet në janar, dhe në vend të kësaj, Samsung planifikon të prezantojë serinë në fillim të shkurtit. Të paktën, aq i sigurt sa mund të jepet data aktuale. Sigurisht, datat e lëshimit janë ende subjekt ndryshimi, veçanërisht duke pasur parasysh mungesën e vazhdueshme të gjysmëpërçuesve dhe klimën e paparashikueshme të tregut, por në dritën e të dhënave të reja, ne nuk do të bastnim për një lëshim në janar që nga ky moment.

Adhuruesit kryesorë të Galaxy S do të duhet të presin edhe një kohë përpara se të mund të porosisin paraprakisht. Megjithatë, një version në shkurt duhet t’i japë Samsung-ut shumë hapësirë për të tregtuar telefonat e saj të palosshëm në mënyrë më agresive gjatë sezonit të blerjeve të festave. Po kështu, mund të hapë rrugën për lëshimin e Galaxy S21 FE të pakapshme në fillim të vitit të ardhshëm.