LG ka një ndërfaqe të re për SmartTV dhe është plot reklama

foto

LG ka një sistem të ri operativ TV dhe mund të sjellë më shumë reklama në përvojën tuaj të shikimit. River OS u krijua nga LG Ads Solutions, e cila shet reklama për përdorim në ndërfaqet televizive të LG. Dhe po vjen në televizorët e konsumatorit këtë vit.

Për të gjitha qëllimet dhe qëllimet, River OS është vetëm një ndërfaqe tjetër televizive e zgjuar, me motorë kërkimi, zbulimi dhe rekomandimi të personalizuar. Ai do të trajtojë ndërrimin e të gjitha pajisjeve, hyrjeve, kanaleve dhe aplikacioneve brenda televizorit inteligjent. Dhe ka integrim të thellë të kontrolleve zanore. Por ajo që është e ndryshme është natyra e saj e fokusuar në reklama.

Për shkak se ka ekranet e personalizuara në shtëpi, reklamat do të përshtaten për shikuesit individual bazuar në profilin e tyre. Reklamat gjithashtu mund të marrin ekranin tuaj kryesor.

Klikoni në një reklamë vendase dhe do të çoheni te rimorkiot, videot, mikrosajtet dhe “përvoja të tjera”, sipas LG Ads.

WebOS 6.0 i LG – i cili vjen i parainstaluar në televizorët e LG 2021 – tashmë mbart reklama dhe ka veçori të personalizimit. Pra, ka të ngjarë të ketë një kryqëzim midis dy platformave.

River OS do të nisë në TV në Indi para fundit të këtij viti, dhe në SHBA dhe më gjerë në vitin 2022. LG Ads thotë se “shërbimet dhe aplikacionet kryesore të transmetimit të përmbajtjes do të jenë të disponueshme në televizorët e pajisur me River OS”, dhe liston partnerë si LG, Sharp, Hisense, Toshiba, Seiki, Skyworth, Tivo dhe Sling Media (me më shumë se 10 të tjerë duke u bashkuar në 2021). Kështu që prisni që së shpejti të shihni lëshimin e River OS në pajisjet e këtyre markave.