Mëngjes pas: Google Pixel 6 dhe Pixel 6 Pro përshtypjet e para

foto

Familja Pixel 6 e Google është me çmim zyrtar dhe do të nisë në 28 Tetor, në dispozicion për të porositur paraprakisht sot. Edhe pse nuk është i lirë, të dy Pixel 6 dhe Pixel 6 Pro, që kushtojnë 599 dollarë dhe 899 dollarë, gjejnë çmime joshëse.

Këta telefona do të dalin këmbë me këmbë me seritë iPhone dhe Galaxy S. Përsëri. Por a do të jetë më në fund Google në gjendje të marrë telefonat e saj në duart e njerëzve? Kompania tregoi suksesin me Pixel 3a me çmime shumë konkurruese, duke tejkaluar shkurtimisht OnePlus në shitjet e telefonave për një sekondë të nxehtë. Pastaj Pixel 4 dhe Pixel 5 nuk arritën të përsërisin suksesin me çmime më të ashpra. Vlen të përmendet se Pixel 6 prej 600 dollarësh është 100 dollarë më i lirë se Pixel 5 i vitit të kaluar, por duket të jetë një telefon shumë më i mirë.

Çdo telefon ka një shirit të trashë kamera që shtrihet në pjesën e pasme. Pixel 6 ka një sistem me dy kamera, me lente të gjera dhe ultrawide, ndërsa Pixel 6 Pro shton një mundësi telefoto. Në të dy pajisjet, kamera kryesore është një sensor 50 megapiksel me një filtër me katër shtresa, i cili vendos katër piksele prapa secilit bllok standard të ngjyrave-nuk do të merrni fotografi 50 megapiksel këtu, por diçka më shumë në fushën e 12.5 megapiksel. Kamera telefoto e Pixel 6 Pro është një sensor 48 megapiksel me zmadhim optik 4x. Nuk ka kamera të padukshme të përparme-ose nota-por një aparat fotografik me vrima në të dy Pixels. Ekziston gjithashtu një sensor i gjurmës së gishtit nën ekran për herë të parë në një telefon Pixel. Pjesën tjetër të specifikimeve mund t’i gjeni këtu.