Meta do të presë shfaqjen e saj të ardhshme të lojërave VR në qershor

foto

Meta po pret një tjetër vitrinë të lojërave për kufjet e saj Quest VR më 1 qershor, njoftoi kompania të hënën. Ngjarja do të shfaqë “mbi 40 minuta përmbajtje”, sipas një postimi në blog, duke përfshirë njoftimet e lojës, pamjet e para, përditësimet dhe një shfaqje paraprake dhe postshow.

foto

Shfaqja do të shënojë ekspozitën e tretë vjetore të Metës Quest Gaming Showcase. Ngjarja e vitit 2022, e cila u zhvillua në prill, shfaqi disa lojëra mjaft interesante, duke përfshirë Resident Evil 4, Among Us VR dhe një shtesë të re për Beat Saber. Këtu shpresojmë që Meta të ketë disa gjëra të mira për këtë ngjarje, megjithëse disa fansa të VR mund të jenë ende të pakënaqur që kompania po mbyll Echo VR-në e vlerësuar gjerësisht.

Parashfaqja e ngjarjes fillon në orën 12:45 ET, me shfaqjen kryesore që fillon në 13:00 ET. Ju do të jeni në gjendje ta shikoni ngjarjen në YouTube, Twitch, Facebook dhe brenda platformës sociale VR Horizon Worlds të kompanisë.

foto

Ngjarja e Metës është një nga shumë ngjarjet e lojërave që zhvillohen në qershor. E3 u anulua, por do të ketë ende shumë për të pritur, duke përfshirë ekspozitën e Meta-s, ngjarjet e Microsoft-it Xbox dhe Starfield, shfaqjen e Ubisoft dhe Festivalin Veror të Lojërave të Geoff Keighley.