Ofertat: Shitjet e reja godasin çdo model AirPods, duke filluar nga 109 dollarë për AirPods të rregullt

foto

Sot ne po përcjellim shitjet e reja në çdo model të AirPods të Apple, duke filluar me një kthim të çmimit më të ulët ndonjëherë në AirPods me Rastin e Karikimit Wireless në Amazon, me çmim 129,00 dollarë, nga 199,00 dollarë. Më poshtë do të gjeni gjithashtu shitje në AirPods me kuti karikimi me kabllo, AirPods Pro dhe AirPods Max.

Ne e kemi parë këtë shitje rreth tre herë gjithsej gjatë 2021, duke e bërë atë një zbritje disi të rrallë, përveç të qenit më e ulëta që kemi ndjekur ndonjëherë për AirPods me Rastin e Karikimit me valë. Walmart gjithashtu u ofron këtë marrëveshje blerësve të saj, me mundësinë e marrjes falas në dyqan.

Për modelin me kosto më të ulët, Amazon ka AirPods me Kasa të Ngarkimit me Tel për 109,00 dollarë, nga 159,00 dollarë. Ky shitje po krahasohet edhe në Walmart, dhe është çmimi i dytë më i mirë që kemi ndjekur ndonjëherë në AirPods me Rastin e Karikimit me Tel.