Përditësimi që mund të keni humbur i New Horizont

foto

Përditësimi i Animal Crossing: New Horizons është i ndërlikuar me gjëra fantastike për t’u gjetur, dhe jo të gjitha janë menjëherë të dukshme. Në fakt, disa nuk ishin as në Animal Crossing Direct!

Këtu janë 29 gjërat që na sollën gëzim ndërsa eksploruam parajsën tonë të re 2.0 – shumica prej tyre nga përditësimi falas, kështu që të gjithë mund t’i shijojnë!