Pixel 6 dhe Pixel 6 Pro po marrin koleksionin e ri të “wallpapers”

foto

Ndërsa ngjarja e lançimit për Pixel 6 dhe 6 Pro po afrohet, Google vazhdon të japë prekje përfundimtare në përvojën e përdoruesit. Një seri e re e sfondeve “Motif”, të cilat paraqesin ilustrime me lule dhe gjeometrike që luajnë në pikat e forta të Ngjyrës Dinamike në Android 12, do të jenë në dispozicion në Pixel 6.

Koleksioni i ri i letër -muri Pixel 6, i quajtur “Motif”, ndahet në dy grupe më të vogla: “Floating” dhe “Copa of G.” Wallpapers Floating shfaqin bimë të ndryshme dhe forma të tjera natyrore të pezulluara në fusha të buta ngjyrash, ndërsa Wallpapers Pieces of G përdorin poligone që rrjedhin nga logoja ikonike “Super G” për të krijuar kolazhe abstrakte.

Një “motiv” përkufizohet si “një tipar dallues ose ide mbizotëruese në një përbërje artistike ose letrare”, e cila mund t’i referohet elementeve me lule dhe Super G që qëndrojnë midis secilës letër -muri, ose emri mund të përkufizohet më thjesht si “një dekoratë model ose model. “

Google ka porositur dy artistë dixhitalë për të kontribuar në këtë koleksion të ri: Antti Kalevi me qendër në Helsinki, i cili krijoi grupin Floating të sfondeve dhe Letman me qendër në Amsterdam, i cili krijoi kolazhet e Pieces of G. Përshkrimet e secilit grup letër -muri janë “Shenjat e formës dhe ngjyrës krijojnë vende të gjalla” dhe “Prerjet krijojnë një kolazh ngjyrash”, respektivisht.

Ngjashëm me një rrjedhje të mëparshme të sfondit, këto ilustrime përdorin opsionet e ardhshme të ngjyrave Pixel 6 dhe 6 Pro (të zeza, të bardha, të kuqe, jeshile dhe të verdha) si skemat e tyre mbizotëruese të ngjyrave, me sa duket në mënyrë që veçoria e Ngjyrës Dinamike të Materialit të jetë në gjendje të afrojë përputhen me ngjyrën e pajisjes tuaj. Kjo do të bëjë një përvojë më kohezive dhe të personalizueshme të përdoruesit në të gjithë sistemin operativ. Ekipi ynë ishte në gjendje të bindte zgjedhësin e integruar të sfondit për të zbuluar këto imazhe të reja duke mashtruar Pixel 6 Pro. Wallpapers janë në dispozicion në rezolucion të plotë më poshtë: