Renderet e Pixel 8 Pro zbulojnë kamerën e ridizajnuar dhe një ekran të sheshtë

foto

Pixel 8 Pro i ardhshëm i Google mund të ketë një shirit të ridizajnuar të kamerës dhe një ekran të sheshtë, sipas paraqitjeve të reja të pajisjes së paparalajmëruar nga OnLeaks dhe Smartprix.

foto

Ndryshimi më i dukshëm në shiritin e kamerës është se të tre kamerat do të jenë të dukshme në një prerje të madhe ovale në vend që të jenë pjesërisht të ndara si në Pixel 7 Pro. Sipas rendereve, shiriti i kamerës së 8 Pro do të ketë gjithashtu një sensor të ri misterioz nën blic. Smartprix spekulon se sensori mund të jetë një sensor makro ose thellësi, por thotë se “funksioni i tij specifik mbetet i panjohur”.

foto

Sa i përket ekranit të Pixel 8 Pro, duket se do të jetë i sheshtë – ekrani i Pixel 7 Pro ishte pak i lakuar në anët – dhe Smartprix raporton se do të jetë një ekran 6.52 inç me një kamerë selfie me vrima. Duket gjithashtu se qoshet e 8 Pro do të jenë më të rrumbullakosura se ato të 7 Pro, gjë që unë personalisht mendoj se duket bukur.

Mund të shihni më shumë imazhe në artikullin e Smartprix. OnLeaks dhe Smartprix gjithashtu kanë bashkuar një video të shkurtër të rendereve, të cilën mund ta shihni më poshtë.

Google nuk iu përgjigj menjëherë një kërkese për koment. Por mund të mos na duhet të presim shumë më gjatë për të mësuar nëse këto paraqitje përfaqësojnë marrëveshjen e vërtetë. Google ngacmoi dizajnin e Pixel 7 dhe 7 Pro në Google I/O 2022, kështu që nuk është jashtë fushës së mundësisë që kompania të zbulojë Pixel 8 Pro (dhe, me sa duket, Pixel 8 standard) në I/O 2023 në 10 maj.

Linja e Pixel 8 mund të mos jetë telefonat e vetëm që shohim në shfaqje. Dikush tashmë ka marrë në dorë Pixel 7A të paparalajmëruar aktualisht, dhe meqenëse Google zbuloi zyrtarisht Pixel 6A në I/O 2022, ndoshta do ta shohim edhe 7A në I/O 2023. Dhe Google Fold thuhet se do të lansohet diku në qershor, gjë që bën që një zbulim në maj në I/O të duket i mundur gjithashtu.