Renderet e zbuluara sugjerojnë se telefonit të ardhshëm 5G me buxhet të madh të Samsung do t’i mungojë një fole

foto

Për arsye mjaft të qarta, familja Galaxy S22 dhe S21 FE 5G e vonuar shpesh kanë monopolizuar vëmendjen gjatë dy muajve të fundit për sa i përket telefonave inteligjentë të palansuar Samsung. Por është po aq e qartë se kompania gjithashtu planifikon të zbulojë një numër celularësh të tjerë Android në fillim të vitit 2022, dhe një nga më…intriguesit duket se sapo ka dalë në dy ngjyra të ndryshme.

Përveç rendereve të bazuara në CAD të fabrikës që tregojnë versionet e zezë dhe (vjollcë) të bardhë të Galaxy A33 5G të ardhshëm nga çdo kënd, Steve Hemmerstoffer (aka @OnLeaks) ka bashkuar edhe një herë forcat me njerëzit në 91mobile për të zbuluar disa nga këto Specifikimet dhe veçoritë kryesore të kategorisë së mesme.

Si Steve ashtu edhe reputacioni i botimit i paraprin, që do të thotë se ka një gjasë jashtëzakonisht të lartë që gjithçka që do të diskutojmë rreth Samsung Galaxy A33 5G përfundimisht do të dalë.

Vetëm për shkak se Samsung pritet të marrë paksa një rrezik krijues me pamjen e frymëzuar nga LG të rregullimit të kamerës së pasme S22 Ultra, kjo nuk do të thotë se e njëjta gjë është në kartat për pajisjet e mesme të gjigantit të teknologjisë vitin e ardhshëm.

Deri në standardet e vitit 2021 (le më të vitit 2022), Galaxy A33 5G duket pa dyshim po aq i butë sa vijnë modelet e mesme miqësore me buxhetin, me një nivel të mirë të modës së vjetër në formë U, mjekër të madhe, korniza anësore të dukshme, ekran të sheshtë dhe një.. Moduli jo aq i keq drejtkëndor i xhiros së pasme që strehon gjithsej katër sensorë imazherie dhe një blic LED.

Në përgjithësi, kjo gjë është paksa më e bukur se paraardhësi i saj (i cili duhet të vlejë diçka), dhe ekrani i tij pak më i vogël 6.4 inç është i shtrydhur në një trup dukshëm më kompakt me lartësi 159.7 mm (krahasuar me 164.2 mm për Galaxy A32 5G), 74 mm në gjerësi (kundrejt 76.1) dhe 8.1 mm në thellësi (kundrejt 9.1).

Fatkeqësisht, të gjitha rishikimet delikate të dizajnit mund të rezultojnë të jenë të kota, pasi shumë gjuetarë të volitshëm Android ka të ngjarë të vërejnë vetëm një gjë kur shikojnë Galaxy A33 të aktivizuar me 5G. Nuk ka fole kufjesh në krye… ose në fund, ose diku tjetër, gjë që është një lëshim shumë i çuditshëm dhe i pazakontë për një telefon Samsung jo flamur.

Në rast se po pyesni veten, po, Galaxy A32 5G, A32, A52, A52 5G, A72, madje edhe A52s 5G i zbuluar relativisht së fundmi, të gjithë vijnë me një fole të vjetër të besueshme audio 3.5 mm në tërheqje, megjithëse e njëjta në fakt nuk është e vërtetë për Galaxy M52 5G edhe më të ri.

A mund të jetë ky fillimi i fundit për folenë e kufjeve në celularët më të njohur të Samsung? Ne nuk duam të nxitojmë në përfundime, por siç mund ta mbani mend, paraqitjet e zbuluara të Galaxy A53 5G dukeshin të ngjashme me këto nga ai këndvështrim i veçantë.