Rrjedhja e Samsung konfirmon përmirësimin e fuqishëm të Galaxy S24 Ultra

foto

Edhe pse seria Galaxy Note mori fund në vitin 2020 , një nga funksionet e saj më inovative gjeti një shtëpi të re me flamurët e Samsung Galaxy S. Samsung jo vetëm që po vazhdon këtë traditë me Galaxy S24 Ultra, por Ultra ofron një veçori që do të përmirësojë këtë teknologji klasike… S-Pen.

Samsung nuk po mbështetet vetëm në klasikët. Bota e re e guximshme e telefonave inteligjentë të parë me AI – një zonë e përcaktuar nga Google me lançimin e Pixel 8 Pro – do të jetë një pjesë masive e familjes Galaxy S24. Samsung ka zbuluar tashmë Samsung Gauss , blloqet e tij të ndërtimit të AI që do të shfaqen brenda harduerit, së bashku me disa funksione të mundshme.

Tani, shtytja për të promovuar inteligjencën artificiale është zbuluar, me dokumente të markave tregtare të raportuara nga GalaxyClub që tregojnë paraqitjen e Samsung për disa marka tregtare. Dy me interes janë “AI Smartphone” dhe “AI Phone” si në BE ( këtu dhe këtu ) dhe në MB ( këtu dhe këtu ). Do të ishte befasuese nëse këto terma do të shiheshin si diçka tjetër përveçse gjenerike dhe jo të pranueshme për markë tregtare.

Megjithatë, pikëpamja e Samsung për t’i sjellë ato në Korenë e Jugut tregon qartë se ajo e sheh Galaxy S24 si një Smartfon me AI, si dhe një të krijuar posaçërisht për një majë shkruese.

foto

Samsung nuk ka konfirmuar ende një datë lançimi për familjen e celularëve Galaxy S24—ndonëse detajet e fundit të zbuluara kanë treguar për një ngjarje Galaxy Unpacked që po zhvillohet në San Jose, CA, më 17 janar.

Instituti nënshkroi një pajisje Samsung me numrin SM-S928N më 20 nëntor. Ky është numri i modelit që shihet gjerësisht nëpër agjenci të tjera dhe faqet e krahasimit në internet gjatë muajit të fundit. Shenja KC do të kërkohet vetëm në versionin përfundimtar të harduerit që do të dalë në shitje për publikun. Samsung ka mbyllur S24 Ultra përpara debutimit të tij publik. Sa herë që është .

foto

Dizajni i S24 Ultra është përshtatur për S-Pen. Konkretisht, largimi nga ekrani i lakuar i celularëve të mëparshëm Ultra drejt një ekrani krejtësisht të sheshtë.

Detajet mbi ekranin e ri vijnë nga fotot më të fundit të zbuluara të Galaxy S24 Ultra . Këto tregojnë një numër pikash kryesore të S24 Ultra, duke përfshirë mungesën e një ishulli izolues të kamerës për pesë lentet, butonat gjithmonë të dobishëm të volumit dhe energjisë në skajin e djathtë dhe, natyrisht, ekranin e sheshtë.

Ndonjëherë, ndryshimet më të vogla të dizajnit mund të kenë ndikimin më të madh.

Me një ekran të sheshtë, S-Pen do të arrijë me kënaqësi deri në skajet dhe ndërfaqja do të jetë shumë më e rehatshme për t’u përdorur. Stilusi nuk do të rrëshqasë më mbi skajin e ekranit. Nëse dëshironi të zgjidhni, nënvizoni ose vizatoni në skajet e ekranit, Ultra e bën botën tuaj të smartfonit pak më të lehtë.

Kjo është përpara se të merrni në konsideratë harduerin e ri që do të paketohet në S-Pen të vitit 2024— i cili tashmë ka çertifikim në një numër territoresh —dhe në digjitalizuesin e S24 Ultra që reagon ndaj hyrjeve të majë shkrueses.

Pak prodhues të tjerë ofrojnë sinergjinë midis këtyre dy elementeve në celularët e tyre të nivelit të lartë. Është më e dukshme në hapësirën e tabletave, por nëse jeni duke kërkuar për një majë shkruese për të shkuar me telefonin tuaj kryesor, do të jetë shumë e vështirë të shikoni përtej paketës së fundit të Samsung.

Familja Galaxy S24, duke përfshirë S24 Ultra dhe S-Pen, do të lançohet në fillim të vitit 2024 në një ngjarje “Galaxy Unpacked” që pritet gjerësisht të ndodhë më 17 janar.