Samsung fillon të heqë reklamat nga aplikacionet e saj One UI Android

foto

Siç ishte premtuar në fillim të vitit, Samsung po heq reklamat nga aplikacionet e saj të palëve të para për celular. Nga sot, ju nuk do ta shihni kompaninë të ju reklamojë gjëra në Samsung Pay, Moti, Tema dhe Shëndeti. Raportet e ndryshimit filluan të filtrohen në Forumin e Komunitetit të Samsung në Korenë e Jugut, me 9to5Google dhe TizenHelp që më vonë i gjetën postimet. Engadget pa ndryshimin kur ne përditësuam softuerin në një nga njësitë tona të rishikimit të Galaxy Flip 3.

Pothuajse në të gjithë aplikacionet, nuk do të shihni më reklama me banderola. Përjashtimi i vetëm nga ky rregull është Samsung Pay ku ka një pjesë të ndërfaqes kryesore kushtuar ofertave speciale, por kjo ka kuptim në kontekstin e softuerit. Nëse shihni akoma reklama në telefonin tuaj Samsung, duket se mund ta shtyni përditësimin duke përdorur funksionin e ndalimit të detyrueshëm në Android për të rifilluar manualisht aplikacionet Pay, Weather, Health dhe Theme.