Samsung Galaxy A13 5G i ri përpiqet të rrisë shiritin në pritjet e telefonit buxhetor

foto

Batica 5G po bën rrugën e saj drejt brigjeve të telefonave buxhetorë në Shtetet e Bashkuara dhe Samsung po bëhet pjesë e kësaj force në rritje me debutimin e Galaxy A13 5G, oferta e tij më e përballueshme 5G deri më sot.

A13 përmban lidhjen 5G në gamën e spektrit nën 6 GHz, si dhe Wi-Fi 5 falë çipave me tetë bërthama Dimensity 700 nga MediaTek. Atraksione të tjera përfshijnë një ekran 6.5″ (me notë) me shpejtësi rifreskimi adaptues deri në 90 Hz, një sistem me tre kamera në pjesën e pasme të kryesuar nga një sensor 50 MP dhe një bateri 5,000 mAh që duhet të zgjasë një kohë të gjatë.

Me 250 dollarë, Samsung po bën një përpjekje të zjarrtë kundër Motorolës, e cila zakonisht shkëlqen në tregun buxhetor të Amerikës për celularët. Do të ketë fillimin e të paktën një muaji në Moto G Power (2022) i cili pritet të sjellë shumë nga të njëjtat veçori si kjo pajisje me çmimin më të ulët prej 200 dollarë, por humbet në 5G si dhe NFC – ne’ Ndoshta nuk do ta di kurrë pse telefonat e mirë dhe të lirë Moto nuk kanë një pjesë kaq bazë. A13 5G, megjithatë, bie prapa OnePlus Nord N200 me 10 dollarë dhe pak të njohur Nokia G300 deri në 50 dollarë.

Galaxy A13 5G do të jetë i disponueshëm fillimisht në AT&T në këtë lidhje dhe do të zhbllokohet drejtpërdrejt nga Samsung më 3 dhjetor përpara se të shkojë në T-Mobile në janar.