Shin Megami Tensei V doli sot në çelës, këtu është traileri i nisjes

foto

Epo, ne e bëmë atë njerëz! Sot, JRPG më i fundit i Atlus Shin Megami Tensei V ka mbërritur në Nintendo Switch dhe studioja ka publikuar një trailer për të festuar.

Ju ndoshta i dini gjithçka deri tani, veçanërisht nëse e keni lexuar tashmë rishikimin tonë të shkëlqyeshëm që e quajti atë hyrjen më të mirë në seri deri më tani, por këtu është një vështrim tjetër në përmbledhjen e lojës:

Kur një skenë e tmerrshme vrasjeje në Tokion e ditëve moderne bllokon rrugën e protagonistit tonë në shtëpi, një devijim i paplanifikuar e lë atë të varrosur dhe pa ndjenja.

Ai zgjohet në një Tokio të re, një shkretëtirë e shkatërruar nga apokalipsi që tani quhet Da’at…por përpara se demonët gjakatarë të mund të marrin jetën e tij, shfaqet një shpëtimtar dhe ata bashkohen për t’u bërë një qenie e fuqishme as njeri as demon: një Nahobino.

Me fuqinë e sapogjetur, protagonisti kalon nëpër Da’at, një mbretëri enigmatike e mbushur me hyjnitë mitike dhe tiranë demonikë në konflikt të vazhdueshëm për mbijetesë. Në kërkim të përgjigjeve, protagonisti duhet të krijojë rrugën e tij në një betejë midis dritës dhe errësirës për të diktuar fatin e botës.