Tastiera dhe mausi më i fundit i Logitech janë të lezetshëm, plot ngjyra dhe gati për TikTok

foto

Logitech ka një treshe periferikësh të rinj shumëngjyrësh që vijnë në SHBA këtë muaj: një tastierë Pop Keys me vlerë 99,99 dollarë, një Pop Mouse 39,99 dollarë dhe një tavolinë tavoline prej 19,99 dollarë. Në kontrast me pajisjet periferike të zakonshme të Logitech me stil të ndjeshëm dhe të përshtatshëm për zyrën, këto pajisje të Serisë Studio janë të ndritshme dhe të lezetshme. Secili prej tyre është i disponueshëm në tre skema të koordinatave të ngjyrave: të verdhë dhe të zezë; rozë; dhe opsionet vjollcë dhe të verdhë.

Nëse keni parë llojet e tastierave shumëngjyrëshe të stilit të makinës së shkrimit që kanë vërshuar TikTok muajt e fundit, por dëshironi një model nga një emër i njohur familjar, atëherë Pop Keys mund t’ia vlejë t’i shikoni. Ju mund të lexoni përshtypjet e mia të plota për tastierën në rishikimin tim ose të lexoni për një përmbledhje së bashku me përshtypjet e mia fillestare për miun.

Si tastiera ashtu edhe miu kanë një fokus të madh te emoji. Tastiera ka pesë butona të dedikuar emoji në të djathtë të saj dhe ka katër tastierë shtesë të emoji në kuti. Ideja është që ju mund të ndërroni kapakët e tasteve dhe të riprogramoni secilin çelës që të korrespondojë me një emoji të veçantë. Ndërkohë, miu ka një buton të programueshëm nën rrotën e tij të lëvizjes, i cili, si parazgjedhje, hap dritaren e përzgjedhjes së emoji-ve. Në të dyja rastet, këta çelësa dhe butona mund të riprogramohen dhe të jepen detyra jo-emoji.

Tastiera Pop Keys është me valë dhe mekanike. Ai përdor çelsat e stilit Cherry MX Brown të ​​prodhuar nga TTC. Nuk ka asnjë port USB për ta lejuar atë të përdoret si një tastierë me tela.

Përveç pamjes së tyre të jashtme shumëngjyrëshe, të dy pajisjet periferike kanë një grup më tipik të specifikave të Logitech. Jetëgjatësia e baterisë zgjat deri në tre vjet mbresëlënëse për tastierën dhe dy vjet për miun, megjithëse asnjëra nuk është e rikarikueshme (përdorin bateri AAA dhe AA, respektivisht). Ata janë në gjendje të çiftohen deri në tre pajisje duke përdorur një kombinim të Bluetooth-it dhe marrësit USB Bolt të Logitech (i cili vjen në kutinë me tastierën, por jo miun).

Ndërkohë, tavolina e tavolinës është e madhe 30 x 70 cm, që do të thotë se është projektuar për t’u ulur nën tastierë dhe maus dhe jo në një tapet tradicional të miut.

Në përgjithësi më pëlqeu Pop Mouse gjatë kohës sime me të. Nuk do të konkurrojë me një maus lojrash me performancë të lartë, por dizajni i tij i lezetshëm nuk pengon funksionalitetin e tij. Megjithëse në përgjithësi preferoj të kem butona shtesë me gishtin e madh në minjtë e mi, butoni shtesë i programueshëm nën rrotën e tij të rrotullimit është një kompromis i pranueshëm. Klikimet e tij majtas dhe djathtas të miut janë gjithashtu shumë më të qeta se mesatarja, gjë që mund të jetë e dobishme në bibliotekat e qeta ose në konviktet e përbashkëta. Së fundi, është gjithashtu i pajtueshëm me softuerin Flow të Logitech, i cili është krijuar për të lejuar që një tastierë dhe maus të kontrollojnë shumë kompjuterë.

Tre aksesorët u lansuan në vende, duke përfshirë Kinën dhe Australinë në fillim të këtij viti dhe do të dalin në SHBA në fund të këtij muaji. Logitech thotë se ata do të vijnë në Evropë në të ardhmen e afërt me një çmim që ende nuk është shpallur.