Telefoni juaj Pixel po merr disa sfonde të reja për Ditën e Ndërgjegjësimit të Shëndetit Mendor

foto

Dita e Ndërgjegjësimit për Shëndetin Mendor u shënua për herë të parë në 1992, me iniciativën e Federatës Botërore për Shëndetin Mendor, një organizatë globale e shëndetit mendor me anëtarë në mbi 150 vende, për të tërhequr vëmendjen ndaj sëmundjeve mendore dhe efektet e tyre tek njerëzit në mbarë botën. Nëse doni të tregoni mbështetjen tuaj në pajisjen tuaj Pixel, tani mund ta bëni këtë, pasi Google ka lëshuar një pjesë të madhe të sfondeve shumëngjyrëshe për të vëzhguar ditën.

Google nuk është i huaj për të lëshuar sfonde të reja shumëngjyrëshe për përbërjen e pajisjeve të tij në festimin e rasteve ose ngjarjeve të veçanta. Kohët e fundit, ajo botoi një mori fotografish të bukura për të vëzhguar Muajin e Trashëgimisë Hispanike. Këto sfonde të reja janë bërë nga artisti KimiKimo, dhe ato përshkruajnë një zemër me krahë, këmbë dhe fytyrë në skenarë të ndryshëm. Më e rëndësishmja, ata ju kujtojnë se duhet të merrni një moment për veten tuaj, të pushoni pak dhe t’i jepni vetes mbështetjen që ju nevojitet.

Gjithashtu, ato do të duken mirë në pajisjen tuaj. Nga rruga, a kemi thënë tashmë se ato janë shumëngjyrëshe dhe të adhurueshme? Sepse ata janë shumë të gjallë dhe shumë të adhurueshëm.

Nëse doni t’i kontrolloni ato, sigurohuni që të hapni aplikacionin Google Wallpapers në pajisjen tuaj dhe shkoni te seksioni “Kultura e Cured”, ku do të gjeni këtë dhe sfonde të tjera të veçanta Pixel për ngjarjet e kaluara, si Muaji i Trashëgimisë Spanjolle, Zi Muaji i Historisë, dhe Muaji i Krenarisë LGBT. Ndërsa aplikacioni është vetëm për telefonat Pixel, nëse jeni në një celular tjetër, shikoni galerinë lart për t’i shkarkuar dhe aplikuar me dorë në telefonin tuaj.