U publikua traileri i Call Of Duty: Vanguard Launch, konfirmon kohën e saktë të nisjes

foto

Traileri i lançimit të Call of Duty: Vanguard ka mbërritur dhe përmban një këngë krejt të re nga Jack White nga The White Stripes. Traileri fokusohet në mënyrën se si Vanguard ka tre mënyra kryesore – fushatë, multiplayer dhe Zombies (që e ndan atë nga konkurrenti Battlefield 2042, i cili nuk ka asnjë fushatë).

Traileri ngërthen në treg historinë e globit të Luftës së Dytë Botërore të Vanguard, modalitetin e tij me shumë lojtarë që përmban 20 harta (më së shumti që është lançuar ndonjëherë për një lojë Call of Duty) dhe modalitetin Zombies të zhvilluar nga studio motra Treyarch. Gjithashtu u kujton shikuesve se armët e Vanguard dhe elementë të tjerë do t’i shtohen lojës Battle Royale Warzone. Traileri konfirmon gjithashtu kohën e saktë të nisjes për Vanguard, e cila është 12 AM ET më 5 nëntor.

Të gjitha këto kohë të nisjes janë për Amerikën e Veriut në tastierë. Sipas CharlieIntel, edicioni për PC do të ketë një paraqitje të njëkohshme globale, megjithëse koha nuk është shpallur. Sa i përket lojtarëve të konsolës jashtë Amerikës së Veriut, Vanguard do të nisë në mesnatën me kohën lokale më 5 nëntor.

Vanguard lançohet më 5 nëntor për tastierë dhe PC. Mund të jetë i pari në një trilogji. Shkrimtari Sam Maggs kohët e fundit diskutoi se si shpresa është të jetë në gjendje të bëjë Vanguard 2 dhe Vanguard 3.

Në lajme të tjera, Activision sapo njoftoi shumë detaje të reja në lidhje me modalitetin Zombies të Vanguard, duke përfshirë atë që është e re dhe e ndryshme për këtë përsëritje të modalitetit të preferuar nga fansat.

Call of Duty: Vanguard do të publikohet ndërsa Activision Blizzard përballet me një padi nga shteti i Kalifornisë për ngacmim dhe diskriminim të dyshuar ndaj grave. Kohët e fundit, padia e Kalifornisë u akuzua për shkelje të etikës.