Valve fillon konkursin e artit prej 1 milion dollarë për skin-et e reja Counter-Strike

foto

Një “përfundim” është terminologjia zyrtare e CS: GO për një skin: Siç përcaktohet në counter-strike.net, ato “mund të aplikohen në një armë dhe ajo armë do të ketë një pamje duke filluar nga fabrika e re deri në plagë të betejës”. Përfundimet mund të jenë gati për çdo gjë, nga ngjyrat e ngurta te zjarri i mirëfilltë, dhe nëse keni një ide të freskët për një të re, Valve mund të dëshirojë t’ju japë shumë para për të.

Konkursi i Përmbajtjes prej 1 milion $ rendrrave dhe ëndrrave të këqija, i shpallur sot, ofron dhjetë çmime me 100,000 dollarë secili për “përfundime origjinale dhe të transportueshme, me temë ëndrrash” për CS: GO. Rregullat e plota janë këtu, por bazat janë të thjeshta: Ju mund të punoni solo ose si pjesë e një ekipi, puna e paraqitur duhet të jetë plotësisht origjinale, dhe gjithçka që ju nevojitet për të hyrë në veprim është një llogari në avull në gjendje të mirë dhe me të paktën 5 dollarë në blerjet e regjistruara.

“Ne filluam Workshopin në Steam gati dhjetë vjet më parë me shpresën për të krijuar një qendër të centralizuar për përmbajtjen e krijuar nga komuniteti,” tha Valve. “Që atëherë, mbi pesë milion krijues të përmbajtjes kanë paraqitur dhe botuar mbi 20 milion artikuj të rinj për një larmi lojërash në Steam, duke i bërë ato të disponueshme për blerje për miliona lojtarë në të gjithë botën. Dhe, siç e di kushdo që luan këto lojëra – përfshirë Lojtarët CS – shumë prej artikujve, hartave dhe më shumë figurave më ikonike në lojë janë shkruar nga anëtarët e komunitetit. Konkursi i Përmbajtjes së Dreams & Nightmares është krijuar për të ndihmuar në mbështetjen e mëtejshme të këtij komuniteti. “

Për ata me një prirje artistike, por pa përvojë në seksimin e armëve të zjarrit dixhital, faqja e konkursit Dreams and Nightmares përfshin një udhëzues për bërjen dhe dorëzimin e përfundimeve, dhe të gjitha llojet e imazheve, të dyja të papërpunuara dhe të zbatueshme si lëkura, për frymëzim. Ekziston edhe një FAQ që mbulon pyetje më të imta: Ju mund të paraqisni sa më shumë shënime që dëshironi, Valve nuk zotëron artin e paraqitur (hyrja në konkurs i jep asaj një licencë jo-ekskluzive për të përdorur punën në CS: GO, por pjesëmarrësit i mbajnë të gjitha të drejtat e pronësisë), fituesit do të zgjidhen nga ekipi i CS: GO dev, dhe nëse jeni aq i mallkuar të bëni lëkura të armëve sa të paraqisni më shumë se një hyrje fituese, atëherë po, do të fitoni më shumë se një çmim.