Xbox Game Pass merr një tjetër ditë një publikim të ri, The Gunk

foto

Gunk është një version ekskluziv i Xbox dhe PC, dhe gjithashtu do të hyjë menjëherë në Xbox Game Pass pas nisjes. Kjo do të thotë, nëse keni një Xbox Game Pass, nuk keni nevojë të blini një kopje të pavarur (nëse nuk dëshironi) dhe mund të luani The Gunk ditën e parë – 16 dhjetor – përmes shërbimit të abonimit.

Gunk përmban udhëtarë hapësinorë që kërkojnë pasuri që zbarkojnë në një planet misterioz dhe eksplorojnë peizazhin e panjohur. Do të ketë elementë enigmë dhe duket se lojtarët do të thithin gjithashtu “gunk” misterioz me krahun mekanik të personazhit kryesor.

Sipas një interviste në Pure Xbox me devs Thunderful Group, The Gunk do të jetë përgjithmonë ekskluzive për platformat Xbox dhe PC.

Gjithnjë e më shpesh po shohim lojëra të reja që hyjnë menjëherë në shërbimin e abonimit të Xbox. Halo Infinite, një lojë shumë e pritur me komponentin me shumë lojtarë tashmë të dalë, do të nisë gjithashtu ditën e parë, 8 dhjetor, në Xbox Game Pass. Back 4 Blood ishte gjithashtu një version tjetër i një dite që ishte i disponueshëm menjëherë përmes Xbox Game Pass.

Në vazhdim, do të jetë interesante të shihet nëse gjithnjë e më shumë zhvillues do të zgjedhin të lançojnë edhe shërbimet e abonimit. Financat se si funksionojnë marrëveshje të tilla – veçanërisht duke menduar për fitimet nga kopjet individuale të shitura kundrejt njerëzve që hyjnë në lojë nga një shërbim abonimi me tarifë fikse – janë një mister. I gjithë modeli financiar i Xbox Game Pass ka një pikëpyetje të madhe mbi të. Artikulli ynë që zhytet në numrat për Xbox Game Pass përpiqet të bëjë një përmbledhje të informacionit të disponueshëm publikisht dhe të paraqesë një përmbledhje të shërbimit të abonimit të lojërave me shumë ndikim të Microsoft.