Brilliant Diamond/Shining Pearl ka shikueshmërinë më të madhe të javës së parë në Twitch se çdo lojë tjetër Pokémon

foto

Të thuash që Pokémon është një ekskluzivitet i njohur nënvizon se sa i madh është seria, kështu që të dish që Pokémon Brilliant Diamond dhe Shining Pearl dolën mirë nuk është një lajm tronditës. Sidoqoftë, të mësosh se sa mirë funksionon një lojë Pokémon në platformat e transmetimit, përfshirë Twitch, është ende mbresëlënëse.

Gamesight përpiloi orët totale të shikuara për të gjitha lojërat e fundit Pokémon në Twitch gjatë çdo jave të nisjes së lojërave, duke përfshirë Pokémon Brilliant Diamond dhe Shining Pearl, ribërje të gjeneratës së katërt të lojërave Pokémon të njohura si Diamond dhe Pearl. Sipas të dhënave të përpiluara nga Gamesight, Brilliant Diamond and Shining Pearl kishte 18.4 milionë orë të shikuara në javën e parë.

Brilliant Diamond and Shining Pearl kishte një milion orë më shumë se Sword and Shield në javën e lëshimit në Twitch. Brilliant Diamond and Shining Pearl kishte një mesatare prej mbi 99 mijë shikues, arriti kulmin në 252 mijë shikues dhe lojërat u transmetuan për mbi 388 mijë orë në javën e parë.

Lojërat Pokémon janë bërë gjithnjë e më të njohura për t’u transmetuar, me çdo lëshim të madh duke bërë përparime në të gjitha platformat e transmetimit. Është ende mbresëlënëse se sa më mirë kanë bërë Brilliant Diamond dhe Shining Pearl në krahasim me paraardhësin e tij të fundit, ndoshta duke zbuluar popullaritetin e gjeneratës së katërt të lojërave Pokémon.